Tee itse

Teeme ise mugava aiadiivani – põrandapadjad Explorer Home4you Sisustuskaubamajast

Home4you on mõelnud sel aastal kõigile meisterdajatele ja taaskasutajatele ning lisanud oma tootevalikusse kolmes värvitoonis padjad EXPLORER, mis on valmistatud täpselt euroaluse mõõtudes.

Edasi on kõik lihtne - kokku tuleb koguda vajalik arv euroaluseid ning moodustada põrandapatjade ja patjade abil endale mõnus istumisnurk terrassile või aianurka. Samuti võib patjadel istuda murul või terrassi äärel, et oleks pehmem ja mugavam.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

Padjad on valmistanud Home4you TEXTILE osavad õmblejad Eestis ja materjaliks on vastupidav kunstnahk. Valikus olevad värvid on hallikaspruun, pruun ja beež ning värve saab omavahel soovi korral kombineerida. Padjad on kahes suuruses – põrandapadi ja sobivas mõõdus väiksem padi selja toetamiseks.

Kunstnahast padjad ei karda suvel väikest vihmasabinat ning see on lihtne võimalus luua odavalt ja kiiresti mugav istumiskoht. Talvel saab patju kasutada elutoas või lastetoas põrandal istumiseks ja niimoodi mahub tuppa ka suurem seltskond.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

Uuri euroalusele sobivate põrandapatjade kohta lähemalt ka siit.

Lisainfo:
Telefon: +372 639 0639
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Lisätty: 11.03.2016

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää