Artikkelit ja uutiset

Kuidas valida endale täiuslik madrats?

Paljude erinevate madratsite hulgast sobivaima valimine ei ole lihtne. Alati on soovitav peale erinevate toodete informatsiooniga tutvumist ja enne otsuse langetamist ise madratseid kaupluses proovida.
Ainult Sina saad otsustada, milline madrats vastab kõige paremini Sinu vajadustele ja soovidele.

Mõnele inimesele meeldib jäik kattemadrats, teisele jällegi pehme madrats, mille sisse saab mõnusasti vajuda ja unne suikuda. Seepärast palume Sul üleriided ja jalanõud ära võtta ning viieks minutiks madratsile pikali heita. Püüa unustada, et viibid poes, ürita selgusele jõuda, kas madrats on mõnus, vajadusel sulge kasvõi silmad... Kas see madrats tundub Sulle mõnus?...Võib-olla peaksid valima jäigema madratsi...?

Jälgi, et Sul oleks kerge ennast madratsil keerata ning proovi erinevaid lamamisasendeid.


Kui vajad madratsit kaheinimesevoodi jaoks, tuleb vahel arvestada inimeste erinevate vajaduste ja soovidega. Sel juhul tuleks valida kaks erineva pehmusega lihtsat kattemadratsit ühe täislaiuses kattemadratsi asemel, mis ei oleks optimaalne kummagi kasutaja jaoks. Mõeldav ka juhul, kui Sul on kodus reguleeritavad voodipõhjad...!


Sina oled ainus, kes saab õige valiku teha ning viie minuti pühendamine hea kattemadratsi valimisele on hea investeering paljude aastate rahulikku unne...

Lisätty: 09.03.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää