Artikkelit ja uutiset

L-UKS liuguksed „PARON EXTRA“

L-UKS (Structo Industry OÜ) on tegutsenud liuguste ja garderoobide tootmise vallas Eestis juba alates 2004 aastast ja on seejuures tõusnud kindlalt Eesti suurimaks liugustetootjaks.

Meie positsioon Eesti ja Põhjamaade liugusteturul nõuab pidevat tootearendust ja -uuendamist. Kui vaid napp kuu aega tagasi, septembris esitlesime võimalust liuguste sisuklaase disainida dekoratiivkiledega, siis nüüd on taas põhjust põhjust praegusi ja tulevasi kliente teavitada uuendustest meie toodetes.


Uudistoode „PARON EXTRA“

L-UKS laiendab tootevalikut soodsate ja naturaalsete liuguste, „PARON EXTRA“ võrra. Paron Extra liuguksed sobivad inimestele kes hindavad oma kodus ökoloogilist ja naturaalset atmosfääri.

Paron Extra liugusteprofiil on toodetud naturaalse tamme spooniga kaetud MDF materjalist. Spooni lakkimise asemel on aga kasutatud õlitamise tehnikat, mis annab ustele eriti naturaalse ja ökoloogilise ilme.


Valides Paron Extra liugustele sisuks profiilile sarnaselt õlitatud naturaalse tamme spoonplaadi või MDF plaadile liimitud bambusruloo, saavutate kordumatu ja samas hubase õhkkonna oma kodusesse interjööri. Loomulikult on võimalik uksesisuna kasutada ka erinevate toonidega peegleid või värvitud klaase.

Ja seda kõike soodsa hinnaga. Võrreldes meie varem kasutusel olnud lakitud spoonprofiilidega („Roll 70“) liugustega on hinnavõit ca 25%.




L-UKS liuguste ja riiulisüsteemide edasimüüjate nimekirjaga saab tutvuda aadressil: www.l-uks.ee

Lisätty: 07.10.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää