Artikkelit ja uutiset

SOUNDSHOP.EE - Heco Audio uued kõlarid

Septembri alguses tutvustas Heco Audio euroopa suurimal rahvusvahelisel helitehnika messil IFA, mitmeid uusi kõlareid. Uuenduse tegi läbi Celan seeria, mille kõlarid kannavad nüüd mudelintähist Celan GT (generation three).

Celan GT seeria kõlarid on võrreldes vanema seeriaga, ümaramate joontega ja kasutatud on uutest materjalidest valmistatud kõlari valjuhääldeid, millega on lubatud veelgi rohkem heli läbipaistvust, dünaamikat ja muusikalist naudingut. Kõlarid on viimistletud kõrgläike lakiga ja valikus on 3 tooni - must, valge ja espresso.


Teiseks uuenduse saanud seeriaks on Heco Music Colors, kus väiksed, kenad ja väga hea heliga Music Colors 100 riiulikõlarid on saanud nüüd omale ka suuremad kaaslased Music Colors 200 kõlarite näol. Music Colors 200 on keskmises mõõdus põrandakõlarid, kus maheda sub-bassi esituseks on küljele lisatud ka 8 tolline bassvaljuhääldi.

Kõlar on oma ehituslikult lahendatud nii, et seda on võimalik paigaldada ka otse seina äärde ilma, et helikvaliteet sellest halveneks. Selline lahendus võimaldab kõlareid paigutada palju ruumisäästlikumalt ja teeb suurte kõlarite heli nautimise võimalikuks ka nendele, kellel elutoa ruumiga pole väga priisata.


Kui Music Colors 100 ja 200 kõlarid on mõeldud ennekõige just muusika nautlejatele, siis pole aga ära unustatud ka filmisõpru, kuna seeriasse lisandus Music Colors Cinema 5.1A komplekt, mis koosneb 4 väikesest riiulikõlarist, keskkõlarist ja väga võimekast aktiivsubwoofrist. Komplekt paistab esmapilgul oma mõõtmetelt küllatki väikene, kuid seda ei saa öelda kindlasti heli kohta, mis muudab koduse elutoa tõeliseks kinosaaliks. Riiulikõlaritele lisandusid nüüd ka sobivas stiilis postament kõlarijalad: Stand 100 mudel - Music Colors 100 kõlaritele ja Stand 20 - väiksematele Cinema 5.1A komplekti kõlaritele.


Kinoheli sõpradele heaks uudiseks, lisandus Heco tootevalikusse veel üks huvitava viimistluse ja kõrgetasemelise heliga kompketne kodukino 5.1 kõlarikomplekt - Ambient 5.1A. Komplekt koosneb 4 väiksest riiulikõlarist ja 8 tollise valjuhääldiga aktiivsubwoofrist. Satelliitkõlarite korpus on valmistatud tugevast alumniinumisulamist ja ka külgede viimistlus on jäetud harjatud metalli stiilis. Esi- ja tagapaneel, ning subwoofri korpus on aga läikiva lakk viimistlusega, mis kokku jätab neist väga kena ja luksuliku mulje. Lauale/riiulile asetamiseks on satelliitkõlaritel kaasas ka stiilsed läbipaistvast paksust klaasist jalad ja kui tekib soov neid kõlareid seinale kinnitada, siis sellepärast ei pea lisakulutusi tegema, kuna ka seinakinnitused on neil juba kaasas. Eraldi on juurde võimalik soetada ka samas stiilis ja klaasist alusega postament kõlarijalad.

Kui kellegi tekkis tõsine ostuhuvi, siis kahjuks peab veel natukene ootama, kuna reaalselt peaksid nad müügile jõudma alles oktoobri lõpu poole. Infot hindade kohta ja eelbroneeringuid saab teha läbi meie klienditeeninduse - helistades tel. 5513099 või kirjutades aadressile mail@soundshop.ee.

Lisätty: 18.10.2011

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää