Artikkelit ja uutiset

Uue põlvkonna kasvuhooned

Juliana Drivhuse A/S tähistab 2013. aastal 50. juubelit – sobiv võimalus tutvustamiseks kasvuhoonemudelite uut põlvkonda.


Kaks uuendatud mudelit:
PREMIUM ja GARDENER


Juba aastaid pakub Juliana valikut Premium kasvuhooneid, mis on tuntud väljapaistva kvaliteedi poolest. Sarnast mudeliklassi teiste hobikasvuhoonete tootjate valikus ei ole.
Nüüd on Premiumi mudelit veelgi edasiarendatud ning täiendatud.

Uued Premiumi mudelid on suurustes 8,8 m², 10,9 m² ja 13,0 m²
Juliana Gardeneri kasvuhooned on suurustes 16,2 m², 18,8 m² ja 21,4m² Gardeneri mudelid on mõeldud nendele aednikele, kes vajavad suuremat katmikala pinda. Kas kasvuhoonet kasutatakse taimede ettekasvatamiseks ja kasvatamiseks, või rohkem puhkekohana – mõlemal puhul vastab Gardener ka kõrgetele nõudmistele.

Premiumi ja Gardeneri saab valida kahes värvitoonis – alumiiniumivärvi või pulbervärviga värvitud antratsiithallina. Mõlema variandi juures on uksed, aknad ja lisavarustus musta pulbervärviga värvitud. Selline värvilahendus annab kasvuhoonele erilise üldmulje ning isikupära. Premiumi ja Gardeneri kattematerjaliks saab valida 3mm klaasi, 3mm karastatud klaasi, 6mm või 10 mm polükarbonaati.

On võimalik ka arvestada erisoovidega.

Premium ja Gardener mudelite kasvuhoonete detailid on põhjalikult läbimõeldud ja kasutajasõbralikud.

Uuenenud Premium ja Gardener pakuvad tervet rida šikke, samas läbimõeldud detaile. Need on sellised detailid, mis teevad kasvuhoone eriliseks ja kasutaja jaoks väärtuslikuks.

Külgseinte suurem kõrgus lisab ruumi nii taimedele kui inimestele. Külgseinte kõrgus on 172 cm (koos vundamendi-alusraami 12 cm kõrgusega ), mis suurendab nähtavalt kasvuhoone mõõte. Madalad uksepakud lasevad aiakäruga või ratastooliga kasvuhoonesse mugavalt siseneda. Tavaliselt on uksepakk komistuskohaks.


Paarisuksed hingedega tagavad optimaalse õhutuse. Samuti võimaldab lai ukseava kergemat sisenemist kasvuhoonesse. Vihmaveetorud on integreeritud katuseräästa alumise osaga, 40 mm läbimõõt tagab suure vihmavee vastuvõtuvõime.

Must on standardvärv – uksed, aknad ja lisatarvikud on nüüd alati musta värvi nii alumiiniumvärvi kui ka pulbervärviga värvitud antratsiithallidel kasvuhoonetel. See teeb kasvuhooned eripäraseks ja kauniks. Terasest alusraam-vundament – on nüüd nii nagu uksed ja aknadki musta värvi ning konstrueeritud nii, et ta sobib madala ukselävega.

Katuseviil on mõlemas otsas kaetud kaunivormiliste katetega, mis kaitsevad nii profiile kui ka viimistlevad kasvuhoone. Ukselink on roostevaba, lukk integreeritud - praktiline lahendus. Katuseräästad on kaanega kaetavad, kerge vajutusega saab nad avada ning nii saab nii katuseräästaid kui vihmaveetorusid kergelt puhastada. Katuseviilu kaunistus – lisavarustusena saadaval. Kinnitub kergesti alumiiniumprofiili külge Montaaziliistud karastatud klaasi ja polükarbonaatplaatide kinnitamiseks annavad kasvuhoonele korrektse välisilme.

Profiilid on iseloomulikult kaetud soontega, mis annavad kasvuhoonele omapära. Samuti on profiilidesse integreeritud praktilisi lisafunktsioone, mis lihtsustavad kasvuhoone kokkupanekut. Juliana Premiumi ja Juliana Gardeneril on kinnised karpprofiilid.Nurgakatted kinnitatakse nurgapostide peale, et üleminek musta värvi alusraamile oleks visuaalselt nauditav. Saadaval lisavarustusena. Kolmnurkne harjaplaat ukse kohal lisab kasvuhoonele stabiilsust.

Vaata ka alljärgnevat pildigaleriid kasvuhoonetest:

Lisätty: 22.02.2013