Artikkelit ja uutiset

Tulekuma esitleb Hispaania valgusrifirma Marset valgusteid

1940 aastal tegevust alustanud Hispaania valgustifirma Marset valgustid on rafineeritud ja alati kaasaegsed. Ettevõtte eesmärgiks on leida ja luua valgustimaailmas läbi tehnilise täpsuse ja loovuse uusi funktsioone ja rakendusi.

Tulekuma esitleb:

1979 aastal disainis Lluís Porqueras põrandavalgusti “Funiculí”, mis on ka 30 aastat hiljem tipptasemel.

Lluís Porqueras on kogu oma kärjääri jooksul püüelnud lihtsuse poole-kaotades kõik üleliigse ja jättes funktsionaalsuse. Tänu sellele kõnetab tema disain ka tänapäeva. Seepärast loodi edasiarendusena ”Funiculí” sari, mis koosneb lisaks põrandavalgustile ka laua,-ja seinavalgustist. Kõik versioonid on saadaval musta, valge, punase, beeži ja sambla hallina.



Vaata lähemalt>>>

Disainer Joan Gaspar valgusti “Nenúfar”, on oma delikaatse vormiga kui õhus hõljuv vesiroos.
Rippvalgusti koosneb eraldi seisvatest LED ketastest, mille soe valgus on suunatud allapoole, luues nii meeldiva atmosfääri. Dekoratiivne valgusti jätab väga õhulise mulje. Saab valida nii ühe, kahe kui ka kolme kettaga valgusti vahel. Saadaval on nii valget kui musta värvi, ühendav lüli on aga kroom.


Vaata lähemalt>>>

Fabien Dumas disainis 2013 aastal Marsetile valgusti “La Discrète”.
See laualamp on midagi enamat kui lihtsalt valgusti. Oma lihtsa kuid jõulise vormiga säilitab ta dekoratiivsuse olles ühtlasi funktsionaalne. Puidust alusega integreerub valgusti palju paremini juba olemasoleva mööbliga.


Vaata lähemalt>>>

Vaata ka lisaks>>>

Lisätty: 31.07.2013