Artikkelit ja uutiset

Ruut ja muster: suurepärane ühendus

Aina suuremat populaarsust kogub ruudu kasutamine interjööris. Elegantse ruuduga tapeet (reeglina peame silmas šoti ruutu, e. tartani) köidab mitte ainult ruudu või šoti stiili fännide, vaid ka klassikaarmastajate tähelepanu.


Üks variantidest, mis tuleb kohe meelde, on klassikaline inglise stiil (meenutage maailmakuulsat Burberry ruutu!). Ruut on suurepärane baas: erinevate aksessuaaride lisamisega saate mitu suunda, milles võiks oma ideid arendada. Ruut lisab interjöörile erilise sarmi ning lubab luua soojust ja hubasust.

Õieti valitud värvigamma abil suudate luua ka aristokraatliku ja rikkaliku interjööri – kõik on teie kätes! Kuid kas alati tähendab ruut klassikat ja viidet vintaažile? Seinakatete salong Moonavoor Seinakattestuudio pakub võimalust interjööri ümbermõtestamiseks ruudumustrilise tapeedi abil, lisades neile värvika nüanssi – digitaalse või lilleprindiga tapeedi.


Üks aktuaalsemaid tendentse interjööri disainis on ruudu ühildamine digitaalse või klassikalise prindiga. Reeglina näeb see välja järgmiselt: suurem osa ruumist on kaetud ruudulise tapeediga, üks osa aga (sein, seina fragment, nišš, kolonn jne) eristub tänu teise mustriga tapeedile.

Antud otsus paigutab aktsendid teid huvitavatesse kohtadesse ja huvitavatele asjadele ning lubab jagada ruumi visuaalselt tsoonideks. Sein plasmapaneeli või maalide jaoks, fotodega kummuti jaoks, niši kujundus, puhkeala – võimalusi on palju, laske ainult fantaasial lennata või pöörduge sisekujundaja poole.


Kõige paremini sobivad ruuduga kokku digitaalprindid ja taimemotiivid. Erineva geomeetria tõttu ei pruugi teised mustrid alati ruuduga kokku sobida. Võimalik on ka muu variant, mis nõuab suuremat tähelepanu interjööri planeerimisel – maksimum printe, miinimum ruutu. Üks firmadest, mis arendab ühildamise tendentsi, on Suurbritannia ettevõte Holden Decor.

Olles tõelised inglased teavad nad ruudust kõike ja kujutavad väga hästi ette, kuidas suudab see meie interjööris mõjuda. Mõned Holden Decor tapeedid digitaalprindi ja lillemotiividega on lausa loodud selleks, et luua ruuduga harmooniline liit. Valisime mõned huvitavad kooslused, millega võite tutvuda nendel fotodel.


Kõikidele ruudu variantidele Emporium 2 kollektsioonist oleme valinud mitu tapeeti teistest Holden Decor kollektsioonidest. Mõned lahendused on värviküllased ja täis energiat, mõned aga rahulikud ja hubased.
Igal juhul on need värsked ideed, mis suudavad muuta teie interjööri unikaalseks. Kombineerige, katsetage, proovige! Moonavoor salongis on esindatud 17 Holden Decor kataloogi, kust leiate kindlasti variandi, mille ümber saate luua uue stiilse interjööri!

Rohkem variante ja kombinatsioone võite leida Moonavoor Seinakattestuudio Facebooki leheküljel või kodulehel.

Lisätty: 26.08.2013

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.