Artikkelit ja uutiset

Tammepuidust mööbel - ajatu ja kestev väärtus Teie söögitoas

Tammepuidust mööbel on kui tükike looduslikku kunstiteost Sinu kodus - väärtustades loodust ja ümbritsevat keskkonda. Tamm sümboliseerib tugevust ja jõudu. Massiivsed tammepuidust mööbliesemed oleks justkui elus ja lausa kutsuvad end silitama.
Oriensi laiast ja pidevalt täienevast tootevalikust leiad tammepuidust mööblit igasse tuppa. Toodete kõrge kvaliteet, funktsionaalsus ja ajatu disain on peamisteks Oriensi tootevalikut iseloomustavateks märksõnadeks.


Massiivne ja tugev söögilaud säilitab ja kannab endas edasi jõudu ja positiivset energiat. Enamus tootevalikus olevatest söögilaudadest on mugavalt ja praktiliselt pikendatavad, et ka igapäevaselt kasutuses olev väike köögilaud saaks hõlpsalt mahutada külla tulnud sõbrad. Toolid on kaetud naturaalnaha või vastupidava disainkangaga.
Toodete stiili ja vormi järgi on mööbel jagatud kolme pidevalt täienevasse põhisarja.



Ingeri – ajatu klassika.

Ingeri sarja kuuluvad tooted on valmistatud selekteeritud Euroopa tammepuidust. Puidu süümuster on tootepinnale valitud rahulik ja ühtlane. Klassikalise lõikega valguslahendusega vitriinkapid, riiulid, kummutid, kapid, voodid, lauad, toolid on kergesti teiste stiilidega kombineeritavad. Ingeri söögilaud ja tool kuuluvad küll puhta klassikalise stiili alla, kuid Oriensile omaselt on ka need tooted disainitud väikese eripäraga.

Rooma - jõuline maakodu stiil.

Rooma sarja tooted on valmistatud rustikaalsest tammepuidust. Tootepinnal tulevad esile oksakohad ja julgem süümuster. Lauajalgadel, mis tulevad pealisplaadis nähtavale, võib näha pragusid. Kõik see rõhutab puidu naturaalsust ja ürgsust. Tugev rooma stiil sobib ennekõike avaratesse ruumidesse, et toodete massiivsus saaks maksimaalselt välja toodud. Üksikud Rooma tooted sobivad kenasti kokku teiste, kergemate stiilidega ja siis sobituvad nad kenasti ka väiksematesse ruumidesse.


Hugo – trendikas, kerge skandinaavia stiil.

Hugo tootesarja oleme kokku pannud kergema joone ja mängulisema stiiliga toodetest. Hugo riiulid on õhulised ja neid saab kasutada ka ruumieraldajatena. Oma lihtsa disaini tõttu tuleb pikendataval Hugo söögilaual kenasti esile tammepuidu kaunis muster ja toon. Õhulised tammepuidust Hugo toolid on mugavalt ja praktiliselt vahetatavate istmekatetega. Eriti nutikas on toolidega kaasa tellida mitu komplekti erineva naha või kangatooniga katteid, et siis neid ruumile uue ilme andmiseks aeg-ajalt vahetada.


Kvaliteetne tammepuidust mööbel on investeering aastakümneteks ja põlvkonniti pärandatav perereliikvia!

Oriens sisustussalong pakub põhitoodanguna Eestis valmistatud tammepuidust kvaliteetmööblit ja eritellimusmööblit kuid tootevalikus on ka lai ja mitmekülgne valik sisustusaksessuaare, valgusteid, vaipu, lauanõusid ja muud kodu sisustamiseks vajalikku, et pakkuda terviklahendust ja harmoneeruvat elukeskkonda igale maitsele.

Hooajati vahetuvad lauakatted ja väiksemad sisustusaksessuaarid muudavad interjööri ilme kerge vaevaga värskeks. Massiivsed käsitööna valmistatud klaasist küünlajalad ja vaasid lisavad pidulikkust igasse päeva.


Sügiskampaania raames on Oriens sisustussalongides kõik tooted vähemalt -20% soodustusega.
Kampaania laieneb ka eritellimusmööblile ja sisustusaksessuaaridele!






Lisätty: 11.10.2013

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää