Artikkelit ja uutiset

Soodusmüük Säng&Sohva kaupluses

Kuni 25. jaanuarini toimub kaupluses Säng&Sohva aasta alguse soodusmüük. Müügil on erihinnaga kampaaniatooted, lisaks on tavatoodetele allahindlus kuni -20%.
Lisainfo kaupluse telefonil 655 0959.


Mille järgi valida voodit?

Kõige olulisem on jälgida kuidas vastab voodi jäikus teie kehakaalule. Ideaalse magamisasendi korral on külili magades selgroog täiesti sirge. See tähendab, et voodi on piisavalt pehme, et õlad ning puusad madratsisse vajuksid ja keskosa saaks voodilt tuge. Hea padi hoiab pea selgrooga samal joonel. Raskem inimene peab valima omale jäigema ning kergem pehmema madratsiga voodi.

Teine oluline aspekt voodi valmisel on konstruktsiooni ja materjalide hingavus. Öö jooksul eritab keha 0,5-3,0 liitrit higi. Võib juhtuda, et hommikul ärgates on voodi niiske. Hea konstruktsiooni ning kvaliteetsete materjalide valikul hingab voodi nii hästi, et hoiab teie keha ja voodi kuiva.

Miks on mõni voodi nagu vahvel, väga mitme kihiga.
Mitmekihilised voodid esindavad kõrgema klassiga voodeid. Üks paks madrats ei suuda inimese keha kontuure korralikult järgida, seetõttu on pannakse kaks kihti madratseid. Nende peale veel kattemadrats. Kattemadrats on kõige pehmem ja tekitab mugava kihi keha ja vedrumadratsi vahele ning jaotab keha raskuse madratsile ühtlasemalt. Need kolm kihti koosnevad veel omakorda väga mitmest erinevast materjali kihist, et tagada parim vastupidavus ja hingavus.

Lisätty: 14.01.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää