Artikkelit ja uutiset

Ideekonkurss „Ägedaim lastetuba 2014“

Muruum ja Ideesahver kuulutavad välja ideekonkursi „Ägedaim lastetuba 2014“, mille käigus selgitatakse välja parim lastetuba ja idee autor. Muruum võtab ägedaima lastetoa idee oma tootearendusse, mis annab kõigile võimaluse hiljem Eesti lahedat lastemööblit endale soetada.

Konkursil osalemiseks:
saada joonistus, foto, makett või kirjeldus oma unistuste lastetoast. Osaleda võib mitme ideega. Oma ideelahendus saada aadressile info@ideesahver.ee, või postiga Jõe tn. 3, Tallinn 10151 (Muruum OÜ) hiljemalt 27. aprilliks.
NB! Samuti on võimalus kohapeal joonistamiseks Interjööri messil, 25.-27. aprillil, Muruum'i stendis.


Ideekonkursi „Ägedaim lastetuba 2014“ auhinnad:
Peaauhind - idee tootearendusse võtmine (arvestades lisaks ideele ka toa praktilisust) kuulutatakse välja Muruum meeskonna poolt 30. aprillil.
Idee autor saab nimetatud uuel kollektsioonil.

Lisaks peapreemiale selgitatakse välja kaks parimat ideed Ideesahvri Facebooki-leheküljel hääletuse teel pärast kõikide tööde laekumist ja nende fotojäädvustust. Facebooki hääletuse tulemusena selgitatakse kaks võitjat lastetoa ja noorukitoa kategoorias.
Kaks enim „like“-e saanud ideed saavad auhinnaks enda valikul kas 50€ kinkekaardi või tumba Muruum'ilt.

Pildil: Muruum valmistatud lastetoamööbel

Pildil: Muruum valmistatud lastetoamööbel

Muruum on tegutsenud aastast 2012. Muruum ise disainib ja toodab kasevineerist lastemööblit. Praeguste kollektsioonidega saate tutvuda Tallinnas ISKU mööblikaupluses, aadressil www.muruum.ee või Facebooki lehel.

Lisätty: 09.04.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää