Artikkelit ja uutiset

Softrend teeb ühele koerale erilise kingituse

Mõni pereliige on teistmoodi – näiteks karvasem kui teised. Enamasti on see karvane ka kõigile väga armas. Tahaks, et tal oleks kodus mõnus olla, aga diivanile ja voodisse ta kogu aeg tulla ei saa. Lahenduseks on koera oma diivan nimega Laika. Karvane sõber ei pea ju põrandal lamama, kui pere istub!

Softrend teeb ühele koerale kingituse ja loosib 14. juulil välja koeradiivani. Loosis osalemiseks postita kommentaaridesse oma neljajalgse pereliikme pilt ja mõni sõna tema kohta.

Fotol on koer-modell Fera (www.tarri.ee) Alkuperä: softrend.ee

Fotol on koer-modell Fera (www.tarri.ee) Alkuperä: softrend.ee


Natuke lisainfot Laika kohta:

Koera päris oma diivanil on üleni eemaldatav kate, seda nii raamilt kui istumispadjalt. Istumispadi on varustatud sangaga – teinekord võib olla tarvis padi kaasa võtta, et kutsul oleks tuttav pesa ka külas või reisil olemas. Padja üks sisekihte on hügieeniline kangas, mis ei lase niiskust läbi juhuks, kui koer on märg või kutsikal juhtub väike õnnetus.
Kattematerjalide valikus on üle 4000 erineva kanga. Võite valida sellise, mis sobib teie diivaniga ja on samal ajal praktiline, näiteks kodus pestav kangas, millele ei jää küüned taha ja millelt on mugav karvu pühkida. Kergesti hooldatavad materjalid on nahk ja kunstnahk. Oma diivanitele teeme vajadusel alati uue katte, kui sõbrale tema ase nii väga meeldima peaks, et ta sellest viimase võtab. Meie igatahes arvame, et meeldib!


Loe lisa veel KODULEHELT ja FACEBOOKIST!

Vaata siit kuidas valmib õige diivan!

Lisätty: 04.07.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää