Artikkelit ja uutiset

Pikaajalise põlemisega Aito saunaahjud

Pikkadel ja jahenevatel sügisõhtutel tahaks korralikku ja hea leiliga sauna, kus ennast puhtaks pesta ning lähedaste ja sõpradega mõnusalt aega veeta.

SAUNA PUUKERIS AITO 16, KERISEKIVID KAASAS Alkuperä: www.saunainter.com

SAUNA PUUKERIS AITO 16, KERISEKIVID KAASAS Alkuperä: www.saunainter.com



Pikaajalise põlemisega Aito saunaahjudes on ühendatud stiilne kaasaegne disain ja töökindlus.
Ahjude vastupidav konstruktsioon ja suur kerisekivide sektsioon tagavad ühtlase ja meeldiva leili.

Emailiga viimistletud musta värvi teraskest näeb väga elegantne välja ning on kergesti hooldatav. Tuharest on sama suur kui ahju põhi ning efektiivsema põlemise tagamiseks on ahjus sekundaarse teisese õhu juurdevool tuhakasti alumise osa kaudu.

Kerise tugevus on tagatud võimsa 10 mm paksuse küttekolde võlviga. Vastupidav malmist ja klassist uks loob meeleolu ja aitab ühtlast leeki hoida. Ahjul on reguleeritavad jalad, mis oluliselt lihtsustab selle paigaldamist.

Samuti on olemas ahju esiossa paigaldatud veepaagiga mudelid. Veepaagil on selle täitmiseks suur ava, seda on väga lihtne kasutada ning kraani võib paigaldada ükskõik millisele küljele.


AITO SAUNAAHJUD Alkuperä: www.saunainter.com

AITO SAUNAAHJUD Alkuperä: www.saunainter.com

Tutvu täpsemalt kõikide AITO sauna puukeristega >>>SIIT!
Facebook SAUNAINTER
Saunainter.com e-poe ja lao kontaktandmed leiad siit!

Saunamaailm saunaspetsialistid omavad rikkaid kogemusi soomesaunade, venesaunade, türgisaunade, infrapunaste kabiinide ehituses, kombineeritud saunade ja infrapunaste kabiinide projekteerimisel.
Teie huvi ja võimalusi arvestades pakutakse projekte komplekteerituna kolmes hinnapaketis: ECO, OPTIMA, EXCLUSIVE, INFRAPUNA, COMBI.
Leia ideid sauna ehitamisel siit!
Facebook SAUNAMAAILM

Lisätty: 10.09.2014