Artikkelit ja uutiset

Mugav kodu Maskult

Me unistame kodust, kus iga pereliige saaks tunda end mugavalt ja vabalt. Lastetuba, vanemate kodukontor või kogu pere poolt kasutatav esik – kõik need ruumid vajavad kvaliteetset mööblit, mis pakuks sobivaid panipaiku ja head ruumilahendust.
Tutvu Masku tootevalikuga ja avasta stiilseid ja praktilisi lahendusi kõigi eluruumide sisustamiseks!

AINOLA elutoasari Alkuperä: masku.ee

AINOLA elutoasari Alkuperä: masku.ee

ELUTUBA Alkuperä: www.masku.ee

ELUTUBA Alkuperä: www.masku.ee

Mis muu võiks olla iga elutoa sisustuse nurgakiviks, kui mitte uhke ja elegantne diivan! Kui soovid valida oma elutuppa mitmeosalise diivanikomplekti, paar mugavat tugitooli või hoopis suure nurgadiivani, tutvu Masku suure ja kvaliteetse valikuga. Lisaks pehmele mööblile leiad siit ka sobivaid kappe ja riiulieid, vaipu ja valgusteid. Tänu mitmekülgsele valikule on sul kerge luua elutoale selline sisustus, mida pere naudib ja külalised imetlevad.


SÖÖGITUBA Alkuperä: www.masku.ee

SÖÖGITUBA Alkuperä: www.masku.ee

Kiire hommikusöök või lõõgastav õhtueine – maitsekalt sisustatud söögituba rõõmustab kogu peret nii õhtul kui hommikul.
Millises stiilis söögitoast sina unistad? Vaata ringi ja vali, sest võimalusi sisutamiseks on Maskus tõesti palju. Pakume laias valikus söögitoakomplekte, kappe ja riiuleid nii modernistliku elegantsi kui põhjamaiselt selge vormi austajatele. Naudi iga einet koos parima sisustusega ja parimas seltskonnas!


MAGAMISTUBA Alkuperä: www.masku.ee

MAGAMISTUBA Alkuperä: www.masku.ee

Magamistuba on privaatne pühamu, kuhu peidame end igal õhtul, et puhata kõigist päeva pingetest. Ja nautida sügavat lõõgastavat und – ning meeldivat ärkamist järgmisel hommikul!
Loo endale isikupärane magamistuba, valides stiilset ja kvaliteetset mööblit Masku esinduslikust valikust. Hea une tagavad kvaliteetsed madratsid, kauni ruumi aitavad luua stiilsed kapid, pildid ja muidugi hooleva valitud voodi, mis saab sinu magamistoa pilgupüüdjaks.


AIAMÖÖBEL - OSTA JUBA PRAEGU UUEKS SUVEKS VALMIS Alkuperä: www.masku.ee

AIAMÖÖBEL - OSTA JUBA PRAEGU UUEKS SUVEKS VALMIS Alkuperä: www.masku.ee

Kes ei tahaks suvel nautida aega ja puhkust? Parim koht selleks on stiilse ja mugava sisustusega koduaed! Kui unistad mõnusast eraldumisest aiaoaasis või tahad muuta terrassi pere suviseks elutoaks, leiad Maskust kindlasti terve rea sobivaid tooteid oma ideede teostamiseks. Muidugi soovitame külastada ka Masku mööbliaeda, sest Eesti suurim aiamööblivalik ootab sind just seal.


Lae inspiratsiooni Masku mööblikataloogidest ja
aiamööbli kataloogist.

Tutvu täpsemalt toodetega e-poest või külasta kauplusiTallinnas ja Tartus:

MASKU Tallinn Vesse:
Peterburi mnt 62a / J.Smuuli tee 43, 11415 Tallinn
Tel: +372 6338929
E-mail: info@masku.ee
Lahtiolekuajad:
E-R 10:00 - 20:00
L 10:00 - 18:00

MASKU Tartu:
Sõbra 58, Tartu
Tel: +372 7763067; +372 7763091
E-mail: tartu@masku.ee
Lahtiolekuajad: E-R 10:00 - 19:00
L 10:00 - 16:00
P 10:00 - 16:00
P 10:00 - 16:00

Lisätty: 10.09.2014

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää