Artikkelit ja uutiset

Kevad koju ja aeda Hortesest

Hortese Aianduskeskuses on juba suur kevad - väliala on avatud ning viljapuud, roosid, okaspuud ning loomulikult püsikud aiapidajaid ootamas.
Kui Sinu rõdul või peenral veel kauneid õisi ei ole, siis vii Hortesest koju tõeline kevadmeeleolu ajatute sibullilledega või külmakindlate võõrasemadega.

ÕITSVATE PÜSIKUTE VALIK VÄLIALAL

Kel kannatust jääb väheks, et sibulast või mugulast endale kaunis püsik kasvatada, leiab Hortese välialalt nüüd ka õitsvate püsikute konteinertaimi.
Päevaliiliate, flokside, aga ka kukekannuste ja aediiriste valik on praegu eriti rikkalik. Loe täpsemalt siit.

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

ISTUTA ELUPUUHEKK

Müügile on jõudnud rikkalik okaspuude valik, sealhulgas eriti hea hinnaga armastatud hekielupuid Smaragd ja Brabant.
Uudisena pakutakse elupuu kääbuskultivari Sagrada, kõrgus 15-20cm. Ta on püstise kasvuga, haruline, okkad oliivrohelised ja tihedad. Sobib ideaalselt väiksemale kasvualale, konteinerisse, aga ka kiviktaimlasse. 10 aastaga kasvab umbes 70-90 cm kõrguseks.

Briti aiandusseltsi poolt arvukalt auhindu võitnud elupuu kultivaridest on müügil kerajas Danica, kes sobib ka linnaaeda ning tema kollakas kultivar Mirjam (kasvab kuni Ø80cm ja kõrgus 80 cm), kauni tumerohelise okastikuga Holmstrup ning Degroots Spire – aeglasekasvuline ja kitsas sammasjas elupuu. Keraja vormiga on elupuu Mr Bowling Ball (erinevad suurused). Loe täpsemalt siit.

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

VÕÕRASEMAD ON KOHAL

Müügile on jõudnud rikkalikus värvivalikus võõrasemade 10-pakid hinnaga vaid 2,79€ (0,28 tk).
Võõrasemad on tänuväärsed ja tublid õitsejad, tuues kevadist õiteilu rõdukasti, aiavaasi, amplisse, kiviktaimlasse, aga ka peenrasse.

Võõrasema armastab küll päikest, kuid tema Võied taluvad lausa kuni -5ºC külma. Väga jahedas muutuvad lehed kollakaks ning õied longuvad, kuid temperatuuri soojenedes taastub kiiresti normaalne roheline lehevärv ja ka õied virguvad. Just seetõttu on võõrasemad hooaja lemmiklilled, mida kasvatada aprillist juunini. Toas eelistavad jahedat temperatuuri (10–12 ºC). Loe täpsemalt siit.

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

ROOSIUUDISED 2015

Meie välialal on värskelt müügile jõudnud rikkalik valik roosiistikuid. Siinkohal toob Hortese Aianduskeskus teieni ülevaate hooajal müügil olevate roosimajade erinevatest sortidest. Loe täpsemalt siit.

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

KEVADSIBULAD JA - MUGULAD ON SAANUD TÄIENDUST

Müügile on saabunud liiliate, päevaliiliate, lumerooside, anemoonide, daaliate, pojengide, gladioolide, siilkübarate, kurerehade, hostade ja teiste sibulad ja mugulad.
Ka sel aastal pakutakse palju põnevaid sorte ja vapustavaid värve - näiteks on valikus lausa 4 erinevat kollaseõielise pojengi sorti, hinnaga vahemikus 6-19€/tk. Loe täpsemalt siit.

 Alkuperä: www.hortes.ee

Alkuperä: www.hortes.ee

PÕNEVAD ILUPÕÕSAD

Aianduskeskuse Hortese väliala on seoses varajaste kevadilmadega juba avatud ning sealt leiab iga aiasõber sel kevadel mõndagi põnevat aeda, rõdule ja terrassile. Loe täpsemalt siit.

Tutvu ka HORTESE KEVADKATALOOGIGA 2015, kust leiad kindlasti kõike inspireerivat, kuidas oma aeda või terrassi veelgi kaunimaks muuta!

Hortes / AS Trigon Gardening
Seljaku 4b, Laagri
Harjumaa, 76401
tel +372 6799333
Avatud:
E-R 10-20
L-P 10-18

Lisätty: 09.04.2015

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää