Artikkelit ja uutiset

Vietnami karismaatiline ja mitmetahuline sinine lubjakivi

Vietnami majanduse avanemine on toonud kaasa maailma riikide huvi kasvu nende looduslike ressursside vastu. Soodsat mõju on see avaldanud ka nende kivimaterjali tööstuse arengule ning viinud sellelaadsete toodete kvaliteedi vastavaks Lääne tarbijate ootustega. Lubjakivi varud Vietnamis on suured – osad nendest on moodustanud väga ilusad saared, millel on üsna järsud kalded ning inimeste asumine seal on raskendatud.

 Alkuperä: www.positiveinteriors.ee

Alkuperä: www.positiveinteriors.ee

Sinine lubjakivi on olnud nende poolt sajandeid kasutatav ressurss, mida hinnatakse. Seda kaevandatakse nende suurimast leiukohast, mis ulatub kuni naaberriigi Laose piirini. Kivile on iseloomulik sinine värvus, mis on tingitud süsiniku kõrgest kontsentratsioonist kivikristallides. Tema karismaatilisuse ja mitmetahulisuse tõttu sobib ta kasutamiseks hästi interjöörides. Tunnusjoonteks on tema erinevad varjundid ja viimistluse kombinatsioonid, mis toovad esile kivi värvi ja tekstuuri ning erineva valgusega avaldavad erisugust mõju.

 Alkuperä: www.positiveinteriors.ee

Alkuperä: www.positiveinteriors.ee

 Alkuperä: www.positiveinteriors.ee

Alkuperä: www.positiveinteriors.ee

Täna pakub Positive Interiors oma klientidele ka võimalust kogeda ja osa saada selle kivi särast, tellides antiikse pinnaviimistlusega kive oma interjööri ilmestamiseks.

Lubjakiviplaatide ja nende mõõtudega saab lähemalt tutvuda kodulehel www.positiveinteriors.com või külastades nende Tallinna salongi aadressil Peterburi tee 56, E-R 9.00-13.00, telefon 621 86 33.
Põnevat leiad ka Facebooki lehelt.

Lisätty: 06.05.2015

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää