Artikkelit ja uutiset

Tekstiil Ruumis sisustuskangaste kollektsioon FLY

Lihtne nipp magamistoale suvise uuenduskuuri tegemiseks on vahetada välja voodikate, padjad ja kardinad. Suvel tahaksime kasutada pigem kergeid ja õhulisi materjale, samas peaksid nad olema vastupidavad. Kangas FLY on selleks suurepärane valik – naturaalne, kvaliteetsest linasest ja puuvillasest materjalist valmistatud sisustuskangas. See on struktuurne, õhuline ja kahepoolselt kasutatav.

FLY kangast valmistatud voodikatted ja padjad leiad SIIT. Loodussõbralik materjal on keha vastas väga mõnus, seetõttu on ta igati sobilik kaaslane Sinu voodile või diivanile. Kardinaid saab teha vastavalt soovitud mõõdule, selleks kirjuta oma soovid info@tekstiilruumis.ee.

FLY kangast tooteid on võimalik tellida kuues värvitoonis – valge, beež, helehall, helesinine, tumehall, tumepruun. Helesinine on värvivalikus kõige uuem toon ja särab suvepäikese käes eriti kaunilt.

 Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Kellele ei meeldiks päikeselise ilmaga suveköögis süüa teha või vahelduseks lihtsalt söögilauaga õue kolida. Laua katmisel tulevad appi FLY struktuursest kangast laudlinad, linikud ja lauamatid.

Tavalisest lõuna- või õhtusöögist saab lihtsa vaevaga tõeliselt piduliku söömaaja korraldada. Kangad ei pelga ka väikest suvist vihmasabinat – pärast kasutamist saab laudlinad-linikud pesumasinasse panna ning peale triikimist on nad taas nagu uued. Säravad kangad muudavad laua elavaks ja kaunistavad iga majapidamist.

 Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Alkuperä: tekstiilruumis.ee

 Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Alkuperä: tekstiilruumis.ee

Kõiki FLY köögitekstiile saad tellida SIIT.

Vaata lähemalt ka Stuudio Tekstiil Ruumis e-poest www.tekstiilruumis.ee.
Palju inspireerivat leiad ka Facebookist.

Lisätty: 08.07.2015

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää