Artikkelit ja uutiset

Kodukontor House Doctori moodi Design Studiost

Tööd ja tegemised muutuvad aina rohkem digitaalsemaks, andes meile võimaluse töötada igalpool. Hoolimata sellest, kas tegu on nurgakesega suvilas, eraldi toaga kodus või lauakesega magamistoas, peab kodukontor olema piisavalt mugav ning käepärane, hõlbustamaks töötegemist ja keskendumist. Kodukontori olemus sõltub muidugi palju töö iseloomust, mida seal tehakse.

 Alkuperä: www.designstudio.ee

Alkuperä: www.designstudio.ee

Design Studio käsitleb siiski kodukontorit tervikuna, sõltumata töö iseloomust ja eripärast ning seda tuntud Taani brändi House Doctor toodete näitel. Kodukontor võib olla koht, kus veedetakse igapäevaselt pikki tööpäevi või paik, kuhu istutakse vaid vahel mõtteid koguma. Kodukontoris võib vastu võtta kliente ja külalisi ning tihti toimetatakse seal ka muid koduseid tegemisi.

Kodukontor luuakse ümber laua. Esemed laual ning laua läheduses peavad looma töötamiseks mugava keskkonna ning toetama töötegemist. Laua valik sõltub ruumi stiilist ja inimese soovidest. Aina rohkem levinud skandinaaviapäraselt heledates toonides koju sobib House Doctori vineerlaud. Valikus on kolm erinevat tooni ning lauaga sobituvad riiuliblokk ja kapp. Lihtne, kuid silmatorkav laud on piisavalt suur mahutamaks töövahendeid ning lahtiseid asju on sahtlitesse mugav peita.

 Alkuperä: www.designstudio.ee

Alkuperä: www.designstudio.ee

Paraku väikestest sahtlitest ei piisa ning vajatakse lisakohti, kuhu dokumente, katalooge ja muid asju paigutada. Siinkohal ei ole ühtegi piirangut – vastavalt oma loovusele võib panipaigana kasutada kõike alates suurest riiulist kuni ämbrini. Lao kohvrid üksteise peale, kinnita seinale põnevad paberihoidjad, aseta laua alla ratastel kast või sorteeri paberid arhiivile sarnaselt hoiukastidesse. Peamine, et olulised asjad leitavad ja kättesaadavad oleksid.

Väga praktilise lahendusena saab kasutada töölaua taga või kõrval erinevaid stende ning tahvleid, kuhu olulisi asju kirjutada ja kinnitada. Kui lisapaneeli seinale kinnitada ei soovi, on võimalik sein tahvli- ja magnetvärvi abil praktiliseks abimeheks muuta. Hubasust töölaua juures aitavad luua lemmikesemed laual, valgustid laua kohal ning miks mitte ka vaip, kuna kodus töötades jõutakse tihti töölaua taha pidzaamas ja paljaste varvastega.

 Alkuperä: www.designstudio.ee

Alkuperä: www.designstudio.ee

Kodukontoril on oma head ja vead, mis sõltuvad enamjaolt töö iseloomust ning inimese eesmärkidest. Kindlaks eeliseks kodukontori puhul on aga võimalus luua endale just selline tööpaik, mida soovid ning seda saab vajadusel muuta ja uuendada.

House Doctori toodetega on võmalik lähemalt tutvuda Design Studio e-poes.

 Alkuperä: www.designstudio.ee

Alkuperä: www.designstudio.ee

Vaata lähemalt siit.
Lisainfo ja päringud info@designstudio.ee



Lisätty: 15.02.2016

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää