Artikkelit ja uutiset

Markiisid muudavad terrassi ja rõdu ilmastikukindlaks

Markiis muudab terrassi või rõdu ilmastikukindlaks kaitstes kõrvetava päikese, vihma ja tuule eest. Markiis loob kodu ja kohviku väliterrassidele hubase miljöö ning aitab reguleerida päikesevalgust ja temperatuuri . Nii võite ise otsustada, millal soovite aknast kuumust sisse lasta või tuba jahedana hoida.

 Alkuperä: www.avaeksperdid.ee

Alkuperä: www.avaeksperdid.ee

Võimalus markiise kiirelt ja vastavalt vajadusele kokku ja lahti kerida ning paigaldada neid seinale ilma igasuguste lisatugedeta, muudab markiisid eriliselt lihtsalt hooldatavaks ning mugavaks kasutada.

Markiiside abil on lihtne maja välisilmet värskendada ja luua suvine meeleolu. Saadaval on laias valikus erineva otstarbe ja funktsiooniga markiise. Avaeksperdid tootevalikus on liigend- ehk terrassimarkiisid, liht- ehk aknamarkiisid, korvmarkiisid, katuse- ja talveaiamarkiisid ning markisolette ehk ruloosarnased markiisid. Markiisi kangas on vastupidav ning ilmastikukindel, tõrjudes vett ja mustust ning olles kaitstud UV-kiirte kahjustuste eest. Saadaval on erinevad toonid, mustrid ja ääristused.

 Alkuperä: www.avaeksperdid.ee

Alkuperä: www.avaeksperdid.ee

Markiisi konstruktsioon on vastupidavast alumiiniumist, mis teeb raami kergeks kuid vastupidavaks. Markiisi on kerge kinnitata nii seina- kui ka katuse külge. Arvestada tuleb vaid, et pind, millele markiis kinnitatakse, oleks piisavalt tugev.
Kui markiisi ei kasutata, pakitakse see metallkassetti, mis kaitseb kangast kulumise eest. Markiisi kokku pakkimine ja avamine on lihtne erinevate juhtimisvahendite abil. Valikus on vändaga käsiajam või elektriajam, mida juhitakse taimeri, lüliti või puldiga. Lisaks on markiisi võimalik kaitsta ilmastikuolude eest tuule-, vihma- ja päikeseautomaatikaga.

Küsi pakkumist siit.

www.avaeksperdid.ee
Facebook

Lisätty: 02.05.2016

Avaeksperdid

Puh.:
+372 658 8105, +372 661 1820, +372 526 8703, +372 5663 3245
Osoite:
Kadaka tee 133 ja Pärnu mnt. 139a, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.