Artikkelit ja uutiset

Panorama puit-alumiinium paralleel-lükanduks Haapsalu Uksetehaselt

Austria tootja Maco on arendanud välja kompaktse ja kõrgekvaliteedilise koosluse välistingimustes kasutatavale lükanduksele. See sisaldab juhtsiini, ratasmehhanismi, tihendeid ja läve.

Innovaatilisteks lahendusteks on avatud ukse puhul peidetud lukustuskonksud ning tasapinnaline vasturaud, samuti klaasiliistudeta klaasimine. Väga kitsad ning minimalistlikud profiilid jätavad rohkem ruumi aknast avanevale vaatele.

 Alkuperä: www.uksetehas.ee

Alkuperä: www.uksetehas.ee

Kitsad raamiprofiilid - maksimaalne valguspind ja klaaspaketist sõltuv parim U-väärtus tagavad mugavuse ja energiasäästu.

Klaasiliistuta klaasimine - kitsas raam koos klaasiliistuta klaasimisega tagab maksimaalselt suured klaasipinnad minimaalses raamis. Alumiiniumist klaasiliist võimaldab vajadusel hilisema klaasimise (nt klaasi purunemisel) väljastpoolt ja seeläbi ei saa ümbritsev alumiiniumkest ja müüritis kahjustada.

Juhtsiin koos mehhanismiga Alkuperä: www.uksetehas.ee

Juhtsiin koos mehhanismiga Alkuperä: www.uksetehas.ee

Juhtsiin koos ratasmehhanismiga - ülaosas asuv peidetud juhtsiin freesitakse lükandukse raami. Sõltumata uksetiiva kaalust, tagab see ohutu ja kerge lükandukse liikumise ning tagab ka maksimaalse vaateala. Valides stopperiga või pidurdusamortisaatoriga ratasmehhanismi, saab lisaks veelgi mugavama sulgemise. Väga raske uksetiiva kaalu korral kaitsevad need ka ümbritsevat müüritist.

Sulgemisamortisaator - sulgemisamortisaator tagab ukse sujuva sulgumise ja käepideme asendi viitega tagastamise. Paigaldatuna mittenähtava amortisaatori saab vajadusel ka hiljem lisada. See lisab kasutusmugavust (eriti raskete uste puhul).

Mitmekambrilised plastist tihendusrelsid Alkuperä: www.uksetehas.ee

Mitmekambrilised plastist tihendusrelsid Alkuperä: www.uksetehas.ee

Mitmekambrilised plastist tihendusrelsid - kaks vastakuti paiknevat relsikorpust sisaldavad kumbki ühe välise tihendi ja sisemise torutihendi. Väline tihend toimib tõhusalt vihma ja tugeva tuule vastu, torutihend toimib aga põhitihendina. Mitmekambriline plastist relsi korpus tagab optimaalse soojusisolatsiooni.

Lävi Alkuperä: www.uksetehas.ee

Lävi Alkuperä: www.uksetehas.ee

Lävi - korrosiooni-ja kemikaalikindel lävi tagab tõhusa isolatsiooni nii külma kui ka sooja eest. Selle klaaskiuga tugevdatud plast garanteerib küttekulusid kokku hoidva isolatsiooni ukse allosas. Väga kergeid ja väga vastupidavaid lävesid saab eraldi laiendada. Parima isolatsiooni tagamiseks paigaldatakse läveprofiilide sisse veel täiendavad soojustusprofiilid.

Konkslukusüsteem Alkuperä: www.uksetehas.ee

Konkslukusüsteem Alkuperä: www.uksetehas.ee

Konkslukusüsteem - lukustuse tehnoloogia on sarnane välisukse mitmepunktilukule. Avatud ukse puhul liiguvad terasest lukustuskonksud ukse käepideme asendi muutmisel täielikult uksetiiva sisse. Väljaulatuvad osad puuduvad ja miski ei riiva silma. Ukse sulgemisel liiguvad konkskeeled sujuvalt raamis olevatesse tasapinnalistesse vastustesse, mille sisemine raam võimaldab ukse sulgumistihedust reguleerida. Lisaks tagavad terasest konkskeeled ka kaitse mehhaanilise sissemurdmise vastu.

Astmelaud Alkuperä: www.uksetehas.ee

Astmelaud Alkuperä: www.uksetehas.ee

Astmelaud - optiliselt elegantne lahendus, mis kompenseerib sise-ja välisruumi põrandate kõrguste erinevuse. Seda saab igal ajal lihtsalt välja vahetada. Kombineerituna koos lävega on see sobiv lahendus nt ratastooli kasutajale.

Uuri lisa Haapsalu uksetehase müügisalongidest ja kodulehelt.

Lisätty: 13.05.2016