Artikkelit ja uutiset

Evari Ehitus tutvus põhjanaabrite kodudega Soome elamumessil

Soome elamumessid on kogu maailmas ainulaadsed, olles põhjanaabrite kõige suurem avalik üritus. Elamumesse on erinevates Soome paikades korraldatud juba üle 45 aasta ning sel aastal leiab mess aset Lõuna-Pohjanmaa maakonnas Seinajoki linnas, olles külastajatele avatud veel kuni 7. augustini.

Elamumessi muudab eriliseks see, et korraga ehitatakse valmis kogu messiküla ehk terve tulevane linnaosa. Välja ehitatakse vajalikud juurdepääsuteed, sillad ja ka ümbruse haljastus. Majad valmivad konkreetse pere ehk uue omaniku tarbeks, arvestades just antud pere vajadusi, laste arvu, vanust, hobisid, pereliikmete tööd ja muid harjumusi. Majad sisustatakse täielikult ja peale messi on uuel omanikul võimalik kohe uues kodus ka elama hakata.

 Alkuperä: www.evari.ee

Alkuperä: www.evari.ee

Põhilise hoonestuse moodustavad elamumessil poolsada eramut, mille hulgas on näiteks ka ridaelamu ja teist aastat järjest ka puitmoodulitest ehitatud kortermaja, millel on sel aastal tervelt viis korrust. Lisaks pakkusid eraldi platsidel ja ajutistes hallides oma toodangut erinevad aiamajade- ja teisaldatavate saunade valmistajad, murukatuse ehitajad, ahju- ja kaminatootjad, mööblitootjad ja paljud teisedki.

Soome elamumess on suunatud eelkõige inimestele, kellel on plaanis endale kodu rajada, kuid messil on hea oma silmaringi avardada ja ringi uurida ka erinevatel ehitusettevõtjatel. Just seal näeb hästi, millises suunas eramuehitus liigub.

Uuri lisa Evari Ehituse kontaktidelt:

Aadress: Riia 130, 51014 Tartu
Telefon: +372 738 0927
Mobiil: +372 506 0579
E-post: evari@evari.ee
Koduleht: www.evari.ee
Facebook

Lisätty: 03.08.2016

Evari Ehitus OÜ

Puh.:
+372 738 0927, +372 506 0579
Osoite:
Kassisilma 4, Räni alevik, Kambja vald, 61708 Tartumaa, Tartu, Tartumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää