Artikkelit ja uutiset

Elegantsed ja aegumatud romantilises stiilis tapeedid Moonavoor seinakattestuudios

Trendid tulevad ja lähevad, kuid klassikaline romantiline stiil on alati olemas ja jääv, mis ei lähe kunagi moest. Lillelised tapeedid ei kao romantikute südameist kunagi ja see naiselikul stiilil on olemas ka koht maskuliinses ruumis.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

Romantilised tapeedid on elegantsed ja need toovad ruumi soojust, armastust ja hubasust. Suureks eeliseks on ka see, et sellises stiilis võib lahendada terve elamu - kõik ruumid esikust magamis- ja lastetoani. Tavaliselt on igas kataloogis olemas ka rahulikumad disainid, juhuks kui soovitakse aktsenti ühele seinale ja teised seinad on pigem mööblile või piltidele taustaks - sel juhul sobivad mitte väga kontrastsed triibud ja ornamendid. Kaasaegse tehnoloogia abil on tapeetide kvaliteet läinud järjest paremaks. Pabertapeedid akrüülkattega on ilusad ja vastupidavad, kuid juurde on lisandunud ka uued efektid - põnevad struktuurid, sädelus ja läige. Need annavad värske tõlgenduse ajatutele motiividele.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

Moonavoor Seinakattestuudio tutvustab, millised uued kollektsioonid on salongi lisandunud. Igas kollektsioonis on midagi omapärast ja ainulaadset.

KT Balmoral - inglise aed Teie kodus
Visuaalselt jätab tapeet siidise kanga mulje, millel on rikkalikud värvid ja maalilised lilled. See on suurepärane näide sellest, et ka erksad värvitoonid näevad välja üllameelsed, Kollektsioonis on ka samas värvigammas lahendatud triibud ja damaskid.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

KT French cameo – maitsekas meistriteos
Seda kollektsiooni iseloomustavad rõõmsameelsed puhtad värvitoonid ja klassikalised kameemustrid.
Toredad väikesed ornamendid, mida saab kasutada mitte ainult taustaks, vaid ka põhivariandina - seda ei leia just igast kollektsioonist.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

KT Mr. Elegance - võtmesõnaks peen luksus
Kollektsiooni nimetus vihjab ilmselt sellele, et mehed ei peaks pelgama lillelisi motiive interjööris. Peale lille on pakutud mitu ilusat triipu, mis sobiksid hästi näiteks stiilse kabineti seintele.

KT Mayflower Champagne florals
Tegemist on väga romantilise kollektsiooniga, mis loob õrna ja sooja atmosfääri. Kaasaegne tehnoloogia annab uue ilme klassikalistele motiividele. Sädelus, läige ja isegi foolium koos kulunud seina efektiga – selline värske tõlgendus sobiks nii lossi kui ka korterisse või suvilasse.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

KT Mayflower Pasmina
Seda kollektsiooni iseloomustab Idamaine hõng, muudab Teie kodu unikaalseks. Tapeetidel on suured, kuid kerged, õhulised ja maalilised lilled pastelsetes toonides. See on omapärane pilttapeet, mis näeb välja nagu kulunud sein idamaise ornamendiga – ideaalne asendus freskole, mida on tunduvalt kergem paigaldada. Samuti iseloomustab kollektsiooni omapärane lai horisontaalne triip peene ornamendiga. Igat triibulist tapeeti saab paigaldada ka horisontaalselt, kuid siis peab natukene rohkem vaeva nägema - aga mitte selle tapeedi puhul.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

Moonavoor Seinakattestuudios kohapeal saab tutvuda kõikide kollektsioonide erinevate variantidega. Ootame kõiki salongi, mis asub Järve Keskuses 0 korrusel, tapeete oma silmaga vaatama ja käega katsuma. Valik on tõeliselt suur, üritame leida just Teile sobiva seinakatte.

Samuti aitab tutvuda kogu valikuga suurepärane e-pood.
Ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Lisätty: 13.09.2016

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.