Artikkelit ja uutiset

Muuda kodu hubasemaks valgustitega Sisustus E Kaubamajast

Juba üle 15 aasta on tartlased ja Lõuna-Eesti elanikud leidnud laia valiku sisustustooteid just selle piirkonna suurimast sisustuskeskusest Sisustus E Kaubamajast , kuhu on kokku koondunud 29 erinevat oma ala parimat teenusepakkujat ja salongi.

Valgusteid on väga erinevaid: põrandalambid, laualambid, seinalambid ja üldvalgustid. Ühed on mõeldud tööpindade valgustamiseks, teised aga meeleolu loomiseks ning kolmandad ruumi ühtlaseks valgustamiseks. Neid omavahel kombineerides saab tuppa aga kõige sobivama tulemuse. Sisustus E Kaubamaja erinevad salongid annavad nõu ja toovad välja, mida huvitavat leidub nende tootevalikus toa valgustamiseks.

4ROOM

Üheks uhkemaks projektiks 4ROOMi portfoolios on Tartus ERMi saale valgustav LED valguspilv. Samasuguse pühendumisega lähenetakse ka klientide erisoovidele.

4ROOMil on aastakümnetepikkune kogemus valgustimaailmas. Kodumaine tootmine teeb võimalikuks erakordse paindlikkuse kliendi soovide järgimisel nii kodude kui ka ühiskondlike ruumide valgustamisel.

Kangaskupleid valgustitele saab valida 50 erineva kanga seast. Kuid tulla võib kas või armsaks saanud diivani- või kardinakangaga - 4ROOMil pakub ainulaadset võimalust valmistada valgustile kuppel just Teile meelepärasest kangast.

Sellel sügis-talvel lisas 4ROOM uudisena Artist kolmjalg-lampide valikusse ka tammepuidust jala, mis sobib hästi põhjamaisesse sisustusse. Nüüd saab Artisti lambiseeriale valida jala viie erineva viimistluse seast: naturaalne tamm, naturaalne kask, tume kask, must kask ning valge kask.

4ROOM ootab valikuga tutvuma Tartu E Kaubamajas 1. korrusel asuvasse salongi, kus Teile annavad soovitusi pikaajalise kogemusega valgustuseksperdid.

www.4room.ee

 Alkuperä: www.4room.ee

Alkuperä: www.4room.ee

 Alkuperä: www.4room.ee

Alkuperä: www.4room.ee

 Alkuperä: www.4room.ee

Alkuperä: www.4room.ee

HEKTOR LIGHT

Laias laastus jagunevad põrandavalgustid kaheks: funktsionaalseteks ja dekoratiivseteks. Funktsionaalsete valgustite eesmärk on tekitada nägemismugavus piiratud alal teatud toiminguteks - nagu näiteks lugemine.

Valgustihedus alates 200 luksist on piisav, kui informatsiooni on palju ja taustpinna kontrast piisav - näiteks mustad tähed trükitud valgele paberile. Piiratud nägemisega ja vanemad inimesed vajavad rohkem valgust. Oluline on ka, et valgustit oleks kerge seada sobivasse asendisse, eelkõige optimaalsesse kaugusesse vaadeldavast objektist.

Dekoratiivsed valgustid annavad meie interjöörile sügavust ja hubasust ning mõjuvad pigem disainielemendina. Soovitatav valgustihedus on 10-200 luksi.

Viimaste abil on võimalik ruumi luua personaalselt just meile sobivat meeleolu, kasutades valgustite dimmerdamist ja valgustugevuse reguleerimise erinevaid režiime. Sel kombel saab luua õdusat pehmet valgust või hoida taustavalgust televiisori või arvuti vaatamisel. Loe pikemalt sellest, mida jälgida nende valikul juba Hektor Lighti kodulehelt.

Hetkel on Hektor Lightil sünnipäevakuu, mille raames on valik valgusteid -20% soodsamad. Vaata lähemalt siit.

Tartu esindussalongi leiad Sisustus E Kaubamaja 2. korruse salongist.

www.hektor.ee

 Alkuperä: www.hektor.ee

Alkuperä: www.hektor.ee

 Alkuperä: www.hektor.ee

Alkuperä: www.hektor.ee

 Alkuperä: www.hektor.ee

Alkuperä: www.hektor.ee

ORIENS

Valgusti võib olla väike, kuid kindlasti ei ole ta vähetähtis detail sinu interjööris. Lisaks ruumi valgustamisele, täiustab õigesti valitud valgusti sinu interjööri visuaalselt, ning loob õige meeleolu.

Leia oma interjööri sobiva stiiliga valgusti ja sa võid avastada, kuidas õigesti valitud valgusallikas võib osutuda ruumi peamiseks pilgupüüdjaks. Aga ära unusta, et mõjule pääsemiseks, ei pea lamp tingimata suur ega muul moel silmapaistev olema. Kui ruumis on saavutatud harmooniliselt toimiv üldvalgustuse, meeleoluvalgustite ja kohtvalgustite kooslus, on ruumi valgus tasakaalus ja selles interjööris on mõnus viibida.

Stiilipuhas valik skandinaaviapäraseid valgusteid igale maitsele Oriens sisustussalongist.
Tartu esindussalongi leiad Sisustus E Kaubamaja 1. korruselt.

www.oriens.ee

 Alkuperä: www.oriens.ee

Alkuperä: www.oriens.ee

 Alkuperä: www.oriens.ee

Alkuperä: www.oriens.ee

STRÖSSEL

Lisaks tavapärastele üld- ja kohtvalgustitele võiks kodus kasutada ka valguskette, mille abil saab luua erinevaid huvitavaid ja lihtsalt muudetavaid valguslahendusi - valgusketti võib paigutada näiteks ümber ukseava, põimida ümber dekoratiivsete okste või panna lihtsalt toa nurka rippuma. Tuleb lasta vaid fantaasial lennata ja ruum võib valgusketi abil hoopis uue ilme saada. House Doctori valguskette on saadaval nii musta kui valgena ja neid võib kasutada ka välitingimustes.

Tartu salongi leiad Sisustus E Kaubamaja 2. korruselt.

www.strossel.ee

 Alkuperä: strossel.ee

Alkuperä: strossel.ee

 Alkuperä: strossel.ee

Alkuperä: strossel.ee

HOME4YOU

Pimedal, külmal ajal vajame kodus rohkem valgust ja soojust. Home4you laua- ja põrandalampide valik suureneb pidevalt ning moodsa valgusti leiab siit igaüks.

Kuid lambid ei ole ainus võimalus oma kodu valgemaks muuta. Sügisesel ja talvisel ajal võib kasutada erinevaid LED-laternaid ja LED-valguspalle, mis teevad tuju heaks ja toa hubasemaks. Neid LED-valgusteid saab kasutada ka suvel oma aiapidude kaunistamiseks või lihtsalt meeleolu loomiseks kasvõi lastetoas. Meeleoluvalgustust saab luua ka erinevate küünaldega. Home4you küünalde valikusse lisandub peagi ka täiesti uus valik kvaliteetseid mahedates värvides küünlaid. Home4you tootevalikust leiab valgust ja soojust igale maitsele.

Tartu salongi leiad Sisustus E Kaubamaja 1. korruselt.

www.home4you.ee

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

GREENTEK HULGIKAUBANDUS

Peamised kriteeriumid õhupuhastaja valimisel on tõmbevõimsus, disain ja kinnituse tüüp, kuid õhupuhastaja valikul tuleks tähelepanu pöörata ka valgustusele. Kuigi õhupuhastaja valgustus on mõeldud kasutamiseks toidu valmistamise ajal, kasutab enamus inimesi seda ka köögi valgustusena.

Kõik uuemad õhupuhastajad toodetakse LED-valgustitega ning halogeenlampidega õhupuhastajad ei ole enam populaarsed. Meie tootevalikust leiad nii LED-kohtvalgustitega, micro-LED valgustitega, LED-valgusribaga ja perimeeter LED-valgustusega õhupuhastajaid. Parem valgustus tagab parema nähtavuse pliidiplaadi kohal ja aitab luua mõnusalt hubase õhkkonna õhtusöögi ajal.

Tartu esindussalongi leiad Sisustus E Kaubamaja 1. korruselt.

www.greentek.ee

 Alkuperä: www.faberspa.com

Alkuperä: www.faberspa.com

 Alkuperä: www.faberspa.com

Alkuperä: www.faberspa.com

TAPEEDISTUUDIO

Kas teadsid, et Tapeedistuudiost saad tellida oma valitud kangaga valgusti? Tapeedistuudio paljudes kollektsioonides on lisaks tapeetidele ka nendega kokkusobivad kangad, millega on lihtne luua ruumi terviklik kujundus - seda siis kardinate, patjade, voodikatete, aga ka valgustite näol.

Valgusti loomiseks paigaldatakse karkassile kangas ja tervikusse sobiv omanäoline tulemus ongi saavutatud. Võimalik on valida väga erinevate suuruste ja vormidega kupleid, millele saab tellida sobiva kanga nii seina-, põranda-, lae- kui rippvalgusti näol.

Tutvu kangavaliku ja neist valmistatavate valgustivõimalustega siin või Tapeedistuudio salongis Sisustus E- Kaubamaja 2. korrusel.

 Alkuperä: www.tapeedid.ee

Alkuperä: www.tapeedid.ee

MEBLIK

Mebliku lauavalgustite hulgast leiad hulganisti põnevaid ja funktsionaalseid tooteid. Näiteks kaasaegsetel ja moodsatel laualampidel Rainbowl, Elasticul ja Lumil on reguleeritavad heledusrežiimid (kuni 6 erineva tasemega) ning peegeldavad valgustugevused, mille tulemusel silmad ei väsi. Kõigil on valgusallikaks soe LED. Olemas on ka 1,6 m pikkune eemaldatav juhe. Rainbowl on aga 7 erineva tooniga LED-lamp RGB ning Elasticul on elastne lambijalg kõrguse ja valguspunkti reguleerimiseks (360°). Lumil aga on võimalik valgustugevust reguleerida.

Tartu esindussalongi leiad Sisustus E Kaubamaja 2. korruselt.

www.meblik.ee

 Alkuperä: www.meblik.ee

Alkuperä: www.meblik.ee

 Alkuperä: www.meblik.ee

Alkuperä: www.meblik.ee

 Alkuperä: www.meblik.ee

Alkuperä: www.meblik.ee

Kõige parema ülevaate saamiseks külasta Sisustus E Kaubamaja argipäeviti 10.00-19.00 ning laupäeviti 10.00-16.00 aadressil Tehase 16, Tartu. Uuri lisa salongide ja parimate pakkumiste kohta kodulehelt www.sisustuse.ee.

Lisätty: 21.11.2017

SISUSTUS E KAUBAMAJA

Puh.:
+372 737 1000
Osoite:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.