Artikkelit ja uutiset

SK Filson tapeedid ühendavad endas inglise traditsioonid ja innovatiivsed tehnoloogiad

Inglise traditsioonid ja innovatiivsed tehnoloogiad on SK Filsoni tapeetide edu saladus. Kuigi ettevõte on üle 40aastase kogemusega, on tema liikumapanevaks jõuks just noor meeskond. Tulemuseks on erinevates stiilides kõrge kvaliteediga imelised tapeedid.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

Moonavoor Seinakattestuudio klientide vanad lemmikud - kollektsioonid “Chelsea Garden” ja “Tudor Rose” - on traditsioonilised inglise pabertapeedid romantilises stiilis. Tapeete kaunistavaid maalilisi lilli, kameesid ja damaske saab kombineerida elegantse triibuga. Inglise aia hõng toob koju soojust ja hubasust.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee
“Tempus” vinüültapeedid on lahendatud rahulikus värvigammas. Tänu fliisalusele on neid kerge paigaldada ja hooldada. “Sovereign” tapeetide tunnuseks on kaasaegne klassikatõlgendus ja värskeimad trendid. Tapeetidel on palju läikivaid pindu, modernsed ja idamaised mustrid ning põnevad stuktuurid.

Kindlasti leiab kollektsioonidest igaüks endale sobiva tapeedi igasse ruumi ja praegu on suurepärane võimalus soetada neid soodsa hinnaga - kõik SK Filsoni kollektsioonid on aasta lõpuni 15% soodsamad.

Moonavoor Seinakattestuudio tapeedivalikuga on mugav tutvuda kodulehel, aga kindlasti olete oodatud uudistama ka salongi Järve keskuses. Värskemad uudised leiate ka Facebookist ja Instagramist.

Lisätty: 27.11.2017

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.