Artikkelit ja uutiset

Värskenda kodu kevadiselt rõõmsameelsete Holden Decor tapeetidega Moonavoor Seinakattestuudiost

Kevad on muutuste aeg ja paneb mõtlema ka kodu värskendamise peale. Juhtiva inglise tootja Holden Decor uued tapeedikollektsioonid pakuvad palju uut ja põnevat. Holden Decori disainerid on trendide loojad, kes eksperimenteerivad materjalidega ja otsivad uusi lahendusi. Lisaks Inglismaale ja Saksamaale trükitakse osa tapeetidest ka Belgias ja Itaalias ning alates sellest aastast ka Prantsusmaal.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

Moonavoor Seinakattestuudio pakub 4 uut kataloogi erinevates stiilides: Midas, Glasshouse, Toscani ja Minerals. Särtsakad värvitoonid täidavad ruumi energiaga - rohelised ja sinised toonid on seejuures üsna jõulised. Selle aasta imeline uustulnuk - roosa - on pigem külm ja rahulik. Väga populaarsed on loodusmotiivid ja geomeetrilised mustrid. Klassikalised mustrid on läbinud uuenduskuuri ja näevad põnevad välja tänu sädelusele ja huvitavale tekstuurile. Uued tehnilised võimalused teevad järjest maagilisemaks ka loodusematerjalide imitatsioonid.

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

 Alkuperä: moonavoor.ee

Alkuperä: moonavoor.ee

Kuna lõpptulemuse juures mängivad olulist rolli tapeedi tekstuur ja valgus, on kõik oodatud salongi oma silmaga kollektsioone vaatama. Kellel aga pole mugav salongi tulla, on suurepäraseks abiks Moonavoor Seinakattestuudio kodulehekülg, kus saab valikuga tutvuda ja e-poest oste sooritada. Lisaks tapeetidele leiate valikust ka palju pilttapeete, aksessuaare ja vaipu. Värskemad uudised leiate ka Facebookist ja Instagramist.

Lisätty: 19.03.2018

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää