Artikkelit ja uutiset

Kõige praktilisemad mööbliesemed täidavad mitut ülesannet

Sisustamine võib olla keeruline – mida osta ja kuhu paigutada. Väiksematesse ruumidesse on alati hea mõte valida mööbliesemed, mis suudavad täita mitut rolli korraga. Ruumiga ei ole kunagi priisata ning kui on võimalik osta mööbel, mis suudab mitut asja teha, siis miks mitte seda varianti ka eelistada.

Halba lõpptulemust, kus mööblitükk ei sobi soovitud otstarvetest ühekski, ei tasu karta. Tänapäevane funktsionaalne mööbel ei ole kohmakas ja silmariivav - leida võib suurepäraselt toimivad kaks-ühes lahendust pakkuvad mööbliesemed.

Voodi – kasuta ka voodialust ruumi
Alustada võib kohast, kus veedetakse kõige rohkem aega ehk magamistoast. Sealt leiab kõige praktilisema mööblieseme - voodi. Voodialuse ruumi, mis muidu tolmurulle korjama kipub, saab täies mahus kasutusele võtta ning kõrgusesse laienemise arvelt põrandapinda juurde võita.

Tavalise voodi alla tasub planeerida ratastel liikuvaid sahtleid, näiteks lisavoodipesu hoidmiseks. Juba praegu on paljud mudelid müügil panipaigaks mõeldud kastidega, aga hoiukaste on võimalik lisada ka teiste voodite alla. Poolkõrge voodi alla saab aga mahutada suuremaid kappe, riiuleid ning ehk isegi väljatõmmatava laua.

Narivoodi - selle alla mahub palju
Narivoodid on enamikele tuttavad – kui peres on kaks last, kes peavad ühte tuba jagama, siis kõige ruumisäästvam variant on narivoodi. Millele paljud ei mõtle, on see, et narivoodi on enamat kui kahe inimese ühine magamisase.

Narivoodi võib olla kõige praktilisem ja ruumisäästlikum variant terves kodus. Nimelt saab magamisaseme nii kõrgele tõsta, et selle alla on võimalik ka peaaegu lisatuba tekitada. Sel juhul mahub voodi alla ideaalselt ära nii kapp, riiulid kui ka tavamõõtmetes kirjutuslaud.


Riiulid – mitte ainult raamatutele
Riiulid on rohkemat kui ainult raamatute hoiustamise kohad. Riiulitele võib kirjandusklassikaga kõrvuti asetada ülejäänud kodu sisustusega sobivad karbikesed või kastikesed, kus on peidus need asjad, mida aegajalt vaja läheb. Mis riiuli peal karbi sees, on alati kindlas kohas.

Ustega raamatukapp lubab raamaturiiulisse peita sedagi, mida sa ei taha, et oleks riiulil kõigi silme all. Variant, kus mööbli alumises osas on kapid ja ülemises osas raamaturiiulid, on aina levinum ning see on ideaalne kesktee.

Lauad – vajalikud ja kasulikud
Laudadest rääkides saab mõelda nii tavalisele lauale kui ka kirjutuslauale. Väiksemat korterit sisustades on selleks tõenäoliselt kirjutustuslaud.

Massiivsena mõjuva õhtusöögilaua kõrval võiks täienduseks olla ka väike kandikutüüpi kokkupandav lauake. Sellist kerget lauda saab vastavalt vajadusele terves kodus ringi liigutada ja viia just sinna, kus parasjagu vaja on - näiteks voodi kõrvale ajutiseks öökapiks, kööki lisatasapinnaks või verandale kiireks snäki serveerimise kohaks. Samal ajal on see ka piisavalt ruumikas, et seda mõnes toas päris lauana kasutada või selle peal lilli ning ajakirju hoida.

Teiseks - kirjutuslauad ühendavad endas sageli ka sahtlid, riiulid ja kapid. Lisaks on olemas ka diivanilauad, mille lauaplaadi saab kõrgemale tõsta ning madalast diivanilauast on hetkega saanud ergonoomiliselt sobiliku kõrgusega kirjutuslaud. Lisana on olemas ka lauaplaadid, mida saab lihtsalt laiendada ning näiteks öökapisuurusest lauakesest maagilisel kombel täismõõdus kirjutuslaua võluda.

Kokkuvõtlikult võib öelda, et kui on võimalik oma elu mugavaks muuta, siis miks mitte seda ka teha. Ostes koju ainult neid mööbliesemeid, millest on abi mitmel moel, on võimalik säästa nii ruumi kui ka raha.

Lisätty: 23.03.2018

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää