Artikkelit ja uutiset

Roosa meeleolu tapeetidega Moonavoor Seinakattestuudiost

Tapeetide valik Moonavoor Seinakattestuudios uueneb pidevalt - mõned kollektsioonid võetakse tootmisest maha ning uued tulevad asemele. On aga olemas teatud värvi tapeedid, mis on meele järgi paljudele – see on trendikas puuderroosa värvitoon.


Paar aastat tagasi oli roosadest tapeetidest pakkuda ainult romantilisi roose või lastetapeete. Praegu aga leiab selliseid seinakatteid peaaegu iga tootja kollektsioonidest ning valik on lai. Esindatud on erinevad stiilid ja materjalid igale maitsele - klassika ja geomeetria, skandinaavia ja maakodu stiil, sädelusega ja ilma, ühevärvilised ja muidugi lillelised tapeedid.

Kuna tegemist on väga rahuliku värvitooniga, siis julgelt võib tapetseerida mitte ainult ühe seina, vaid kogu toa seinad. Selline tapeet loob kerge ja sooja atmosfääri ning see sobib nii magamis-, kui ka elu- või lastetuppa. Miks mitte katsetada ja proovida midagi uut ja põnevat?


Moonavoor Seinakattestuudio tapeedivalikuga on mugav tutvuda kodulehel, aga kindlasti olete oodatud uudistama ka salongi Järve keskuses. Värskemad uudised leiate ka Facebookist ja Instagramist.

Lisätty: 13.08.2018

Moonavoor Sisustus

Puh.:
+372 614 3455
Osoite:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.