Artikkelit ja uutiset

Liuglev Uks annab nõu: läbimõeldud garderoob teeb kasulikuks iga millimeetri

Kauni ja korras kodu üks võtmeküsimusi on, kus hoiustada elu jooksul kogunenud asju. Kõige lihtsam lahendus on korralik funktsionaalne garderoobikapp või garderoobituba. Et see võimalikult ruttu tellitud saaks, on hea teada mõningaid lähteandmeid, nagu soovitab Liuglev Uks.

Milliste mõõtudega pean garderoobikappi planeerides arvestama?

Kapi kogusügavus koos ustega võiks olla vähemalt 60–65 sentimeetrit, võimalusel rohkemgi. Kuid 80 sentimeetrist sügavamas kapis on väga raske riiulite tagumisele osale ligi pääseda. Kuna riiuleid ja sahtleid saab üldjuhul toota erinevate sügavustega ja korve on samuti erinevaid (40 ja 50 sentimeetrit), siis enim mõjutab kapi sügavust just riputatavate riiete jaoks vajalik ruum kapi uste ja tagaseina vahel. Kui sügavust napib, võib kasutada väljatõmmatavaid riidepuutorusid, et riideid üksteise taha riputada.

 Alkuperä: www.liuglevuks.ee

Alkuperä: www.liuglevuks.ee

Mida võiks enne kapi tellimist teada?

Enne garderoobikapi plaani loomist tuleks kindlasti läbi mõelda, kuhu kapp paigaldatakse ja mis mõõtudega see olla võiks. Kas on tegu magamistoa- või esikukapiga või hoopis omaette garderoobitoaga? Kui palju on kapile kodus ruumi? Saab see olema nišis või vajab ka külgseinu? Mis on garderoobikapi otstarve ehk mis riided ja muud esemed soovid ära paigutada? Vajad sahtleid või eelistad pigem korve? Umbes võiks teada sedagi, kui palju riputad torudele riideid ja on need mantlid või lühemad särgid-joped.

Sahtlid, korvid või riiulid?

Korvid on head T-särkide, voodipesu, saunalinade, sviitrite jmt hoidmiseks. Kõrgema servaga võiksid olla korvid, mis mõeldud suurematele esemetele, nagu tekid, padjad jms. Sahtlitesse mahuvad hästi ära peamiselt sukadsokid, kindad, sallid ja väike pesu. Oma asjadest kiire ja parema ülevaate saamiseks on võimalik sahtlitesse tellida sahtlisisud ehk lahtrid ja valgustid. Kõige soodsam lahendus on riiulid – mõistlik valik piiratud eelarve korral.

 Alkuperä: www.liuglevuks.ee

Alkuperä: www.liuglevuks.ee
Milliseid lahendusi on veel riiete ja asjade hoidmiseks?

Ruumi parema ära kasutamise ja heade hoiutingimuste eesmärgil võib kasutada kapis erinevaid kingakorve, kingareelinguid, kingakargosid, püksteriputeid, lipsuhoidjaid, sametiga vooderdatud ehtesahtleid ning miks mitte ka nagisid. Spetsiifilisemaid soove täidavad siinide peal liikuvad riiulid, ülalt alla liikuvad riidepuutorud (riidepuulift) või välja tõmmatavad koristustarvete hoidjad ja pööratavad peeglid. Lisaks laiade esipaneelidega sahtlid, mille sees omakorda kaks erinevat sahtlit.
Tasuks mõelda, kus hakkavad panipaigas seisma tolmuimeja, triikimislaud ja kokkupandav pesukuivatusrest. Selleks tuleks need ära mõõta ja kapis vastav ruum eraldada. Teinekord tasubki projekteerida kapi sisse omakorda kapp, kuhu koristustarbed ära peita.
Kui garderoobi jaoks on olemas nišš või eraldi garderoobituba, siis ei ole enamasti mõttekas teha külgi ja vaheseinu täpselt toa laeni. Piisab kõrgusest 2–2,1 meetrit, et ülespoole tekiks üks suur, kogu kapi laiuses olev riiul, kuhu on mugav paigutada erinevaid pikemaid ja suuremaid asju – kohvreid, saabaste karpe, sporditarbeid jms.

Mille järgi valida salongi?

Liuguksi ja garderoobikappe pakkuvaid salonge on palju. Üheks valikukriteeriumiks võiks kindlasti olla spetsialiseerumine konkreetsele valdkonnale, kuna nii võid olla kindel, et saad parima kogemustele tugineva ülevaate võimalustest ning asjalikku nõu toodete ja materjalide kohta. Teise kriteeriumina tasuks kindlasti silmas
pidada ettevõtte usaldusväärsust. Internetist on võimalik teha ettevõtete kohta veidi taustauuringut ja leida infot võlgnevuste kohta nii tarnijate kui ka riigi ees.

Usaldusväärsust tõstab kindlasti ka salongi soliidne asukoht, ruumide esinduslikkus, tootenäidiste väljapanek ja lai materjalivalik. Tähelepanuta ei tohiks jätta ka hinnapakkumiste ja jooniste korrektsust ning detailsust. Viimased näitavad töötajate professionaalsust ja ettevõtte panust teenuse
kvaliteedile.

Eesti suurima liugustetootja L-UKS toodangu edasimüüjana on salong Liuglev Uks kindlasti üks eelistatuim valik, kuna vastab nende hinnangul kõigile kriteeriumidele parimal võimalikul viisil. Seega võta kaasa ligikaudsed mõõdud ja astu läbi. Professionaalide abiga saad võimalikult funktsionaalse garderoobi ja seal osatakse mõelda ka väiksema eelarve piires.

Kõikide salongide kontaktid ja täpsed asukohad leiad siit.
Facebook

Lisätty: 17.10.2018

Liuglev Uks

Puh.:
+372 646 5101
Osoite:
Pärnu mnt 110, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää