Artikkelit ja uutiset

UUP Disain esitleb uusi innovaatilisi Kuma valgusteid

 Alkuperä: uupdesign.ee

Alkuperä: uupdesign.ee
UUP Disain tutvustab valgusteid Kuma, mis valmivad veel siinamail mitte väga levinud tehnoloogiaga - 3D printeriga -, millega tehakse kõik plastikdetailid. Detailid tulevad printerist ja lähevad otse pakendisse.

Materjalina kasutatakse biolagnuvat PLA plastikut, mida toodetakse taimsest toormaterjalist. Seejuures tuleb meeles pidada, et igavesti need kuplid ei kesta. Kuid karta pole vaja, selleks et kuppel kiiresti laguneks, on tarvis soodsaid tingimusi – mulda, niiskust ja soojust.

Kuigi tegemist on plastikuga, siis nii visuaalselt kui katsudes ei jäta see klassikalise kõva ja külma plastiku muljet. Printer jätab tootele mõnusa ja hubase kangast meenutava tekstuuri. Tulemuseks on sooja tundega kuppel ja valgus, mis sobib valgustama öökapi kõrvalist lugemiskohta ning passib suurepäraselt ka elutuppa tugitooli kohale või hoopis restorani. See sobib kõikjale, kus on omal kohal ka tavalised valgustid.

Sama kupli vormi saab pisikeste muudatustega kasutada ka põrandavalgustina. Valgustite paigaldus ja kokkupanek on sama lihtne kui legodega mängimine. Lisaks on valgusti täiesti liimi- ja kruvivaba.

Kui otsid koju valgustit, mis erineks klassikalisest valgustist või kui Sul on mõni erisoov, siis võta julgelt UUP Disainiga ühendust.

Uuri lisa kodulehelt www.uupdesign.ee, Facebookist ja Instagramist.

Lisätty: 06.11.2018

Disainmööbel ja disainvalgustid UUP Disain

Puh.:
+372 506 1932, +372 5345 6910
Osoite:
Kesk Kaar 37, Tartu, Tartumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.