Artikkelit ja uutiset

Tammepuidust söögilaud – kolm põhjust, miks peaksid just selle valima

Hakates ostma uut söögilauda, seisab ees oluline otsus. Seda ei tee sugugi lihtsamaks valikute suur hulk. Miks võiks aga esimeseks valikuks olla tammepuidust söögilaud?
Esiteks on tammepuust laud vastupidav. Tamm saavutab raieküpsuse võrdlemisi aeglaselt, kuivab väga hästi ning on vastupidav ka niiskusele. Nende kolme põhjuse tõttu on see ideaalne valik söögilauaks.

Sari RETRO

Sari RETRO

Teiseks ei vaja tammepuust söögilaud niipea asendamist. Nagu ülalpool väljatoodud, on tamm kui materjal ääretult vastupidav ja tuleb ilma probleemideta toime igapäevase kasutamisega. Kord ostetud laud teenib pikki aastaid.

Sari PHILADELPHIA

Sari PHILADELPHIA

Kolmandaks on tammepuust lauda võimalik osta mitmetes erinevates toonides ja värvides. Vahet pole kas soovid midagi väga heledat või vastupidi, tumedamast tumedamat. Tammepuust laud sobib igasse interjööri.

Rohkem saab tammepuidust söögilaudade kohta lugeda Home4you kodulehelt..
Tammepuidust söögilauad leiate meie mööblisarjadest TURIN, VINTAGE, WESTBURY, BERGEN, PHILADELPHIA, GLOUCESTER, CHICAGO, LAURA, RETRO, RETRO OAK, RETRO DARK, RETRO LIGHT, MONDEO,PROVENCE.

Lisätty: 19.06.2019

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää