Artikkelit ja uutiset

Diivanikomplektid on elutoa südameks

Kangas- või nahkdiivani komplektid on kodudes olulise rolliga ja seda mitte asjata. Diivan 3+2 lahendusega või diivanikomplektid 3+2 on need mis määravad ära kui mugavaks elutoa kasutus kujuneb. Õigesti valitud diivani abil võib ka paneelmaja korterisse või äsja ehitatud majja tuua ajatut stiilset hõngu.

HEDY diivanikomplektide sarja kuuluvad kahekohaline ja kolmekohaline diivan ning tugitool ehk teiste sõnadega diivanikomplekt 3+2+1. Tänu valitud värvidele - beež ja tumehall ning elegantsele stiilile, jätab sari huvitava ja elegantse mulje.


Diivanikomplektid ei pea aga olema igavad. MILFORD sarja teeb eriliseks diivanite ja tugitoolide käetugede disain. Väike detail mis ei karju silma, kuid mis samal ajal teeb tavalise diivani omapäraseks disainielemendiks. Kes soovib erksamat värvilaiku, saab valida veinipunase lahenduse aga kes traditsioonilisemat, siis pruuni diivani.


Diivanikomplekt SPENCER on üks hea näide sellest, kuidas üks diivan sobib igasuguse stiiliga elutuppa. Neutraalne disain võimaldab kasutada muid aktsente ja pilkupüüdvaid esemeid, sobides eriti hästi neile, kes kas kolivad tihti või kes armastavad sageli kujundust muuta. Samal ajal on lihtsa disainiga diivan ja kaks tugitooli mugavaks ja vastupidavaks lahenduseks.


Lisätty: 02.07.2019

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää