Artikkelit ja uutiset

Radis Furniture’i auhinnatud riiuli uus tulemine

Disainriiul LIFT on nüüdsest saadaval CARB2 sertifikaadiga väga puhtast tammevineerist.


Erineva suurusega riiuleid saab omavahel kombineerida. Riiuli kõrgus on 230 cm, sügavus 30 cm, saadaval kolmes laiuses. Riiul LIFT sobib nii moodsasse kui ka ajaloolisesse koju või näiteks co-working ruumidesse. Mugavamaks transpordiks on riiulil pikemad detailid kuni 115 cm.

põhjust armuda LIFTi
• Riiul on valmistatud naturaalsest tammevineerist (loodusressurssi säästev).
• Kokkupanek on väga kerge.
• Sinu ost toetab käsitsi tootmist.

Kliki end riiul LIFTi omanikuks SIIT

Veiko Liisi disainitud riiul LIFT võitis Special Mention German Design Award 2019.

Disainer Veiko Liis: “Riiul LIFT sündis mõtisklusest selle üle, kui palju meil üldse on vaja kodus erinevaid asju. Tegelikult saame hakkama väga vähesega. Raamatud, toataimed ja väiksed olulised esemed on ehk need, mida sa soovid väikses elamises hoolikalt paigutatuna kindlas kohas näha. Riiul LIFT tuleneb soovist minimalismi ja võimalikult väheste asjade järgi. ka võimalikult väikse eluruumi soov on sinna sisse põimitud. Samas täiesti ilma asjadeta ei saa ka hakkama. Uude kohta kolides hakkavad meie elamisse vähehaaval kogunema lemmikraamatud või lemmikesemed. Riiul LIFT on disainitud nii, et see oleks ilus nii tühjana kui ka asjadega tihedalt täidetuna. Riiul LIFT on skulpturaalne osa seinast, mida saad soovi korral kas suurendada või vähendada. Selle eesmärk on anda piisavalt vabadust ja õhuruumi nii sulle endale kui ka riiulisse asetatud esemetele. Riiul LIFT ei ole kindlasti asjade ladu. Selle parim koht on päikselises toas, kus riiulist läbi langevad valguskiired muudavad päeva jooksul oma kuju. Riiul LIFT on mõeldud sinna, kus tajutakse elu selle väga erinevates varjundites ja raamatud on kõige selle juures väga olulised.”
Loe pikemat intervjuud SIIT

Lisätty: 21.10.2019

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää