Artikkelit ja uutiset

Tsoneering kontoris - ruumikujunduse kunst

Hea sisearhitekt oskab hinnata tsoneeringu olulisust kontoris. Tänapäeval oleme harjunud avara ja avatud kontori planeeringuga. Tihti aga kannatab töökvaliteet, sest üha keerulisem on tagada töötajatele võime mugavalt keskenduda ja end mitte häirida lasta kõigest ümbritsevast.


Hea tsoneerignu tagab ülimalt funktsionaalne ja tasakaalustatud rütmiga riiul PIX. See on riiul, mille suuruse määrad ise. Mitu taset, mitu kappi – see jääb Sinu otsustada. Igal riiulivahel on kapp, mille avanemise suuna saad ise validas. Riiulivahe kõrgus on 35 cm, sinna mahuvad kõrgemad kaustad ja raamatud kui ka palju muud. Kapi sisemine laius on 31,5 cm.


PIX riiulid kõrvuti asetades saad nii pika “seina” kui just sinu kontorisse tarvis on. Lisaks saab PIXiga vaheseina muutmise probleemidest vabaks kui kontoris töötajate arv peaks kasvama või kahanema. Need on lihtsalt ja mugavalt liigutatavad, vastavalt kontori vajadusele.


Valmistatud kasevineerist, õlivahatatud. PIXi uksehinged on vaikselt sulguvad. Riiul on saadaval ka tammespooni vineeriga, laiusega kuni 2 m ja sügavusega 24 cm. Kasevineerist riiuli sügavust saab valida - 24 või 36 cm.

Saa riiul PIXi omanikuks siit!

5 põhjust, miks armuda PIXi:
- Riiul on valmistatud naturaalsest kasevineerist või tammevineerist.
- Kokkupanek on väga kerge, tegime selleks mugavad juhised vastavalt riiuli suurusele.
- PIX tuleb suure värvivalikuga. Kunagi ei saa alahinnata värvide jõudu!
- PIX jõuab Sinuni 2 nädalaga ja sisaldab tasuta transporti.
- Sinu ost toetab craft-tootmist Eestis.

Lisätty: 19.02.2020

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää