Artikkelit ja uutiset

Neli kiiret ja parimat nõuannet köögi sisustamisel

Köök pole majapidamises vaid toiduvalmistamise nurk, vaid seal võõrustame ka oma sõpru, peame perearutelusid ja veedame aega iseenda ning toidu seltsis. Köögi korralduse ja funktsionaalsuse suurendamine võimaldab ruumi tunda avatuna, korras ja vajadusi rahuldades. Siin on neli kiiret ning parimat nõuannet ja tehnikat, mida julgustame köögi kujundamisel järgida.


Söögilaud on köögis süda
Kui ruumijaotus lubab, siis soovitame toidulaua paigutada lisaks söögitoale ka kööki. Argipäeva hommikuti on nauditav viibida kohviaroomi saatel seal, kus perekond koguneb. Home4you pakub laias valikus funktsionaalseid ja stiilseid toidulaudasid, mis mahuvad nii kõige pisemasse kööki kui ka lahendusi avara ruumi heaks. PS! Suuremate söögitegemiste ajal on hea toidulauda kasutada lisapinnana.

 Alkuperä: www.home4you.ee, www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee, www.home4you.ee

Kasuta ruumi maksimaalselt
Ma ei usu, et keegi on kunagi öelnud: "Mul on köögis liiga palju ruumi." Kuna köögis on palju tarvikuid ja asju, on sageli ruumist vajaka. Kasuta võimalust paigutada seintele riiuleid, kapi otsa karpe ja kaste, kuhu paigutada asju, mida ei kasuta igapäevaselt, ning võta sisekujunduselementidest maksimum. Proovige kasutada kõiki nurgakesi - tõenäoliselt pole nende täitmisega palju probleeme.

 Alkuperä: www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee

Köök peale köögimööbli
Lisaks siseehitatud köögimööblile on arukas ja stiilne viis vürtsitada interjööri kummuti või vitriinkapiga, mis mahutab palju, on silmailuks ning annab köögile ilmekust juurde. Ideaalne võimalus panna oma parim serviis vaatajatele imetlemiseks vitriinkappi või mahutada köögirätikud ja tuletikud kummuti sahtlisse.

 Alkuperä: www.home4you.ee, www.home4you.ee

Alkuperä: www.home4you.ee, www.home4you.ee

Kõik asjad käivad omal kohal
Kasuta sahtlis “korraldajaid”, et luua ruumi oma köögitarvete jaoks. Eraldi üksikud sektsioonid julgustavad sind pärast iga kasutamist kõik oma kohale tagasi panema. Nii ei kuluta aega millegi otsimisele, väljanägemine on korras ja köök näeb kena välja.
Toidulauale või letile soovitame ka püstiseid karpe, mis näevad kodused ja stiilsed välja aga säilitavad oma funktsionaalsuse.

Allikas: Home4you.ee


Lisätty: 23.03.2021

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää