Artikkelit ja uutiset

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Muudame sisustustekstiilidega oma kodud hubasemaks. Elutoas piisab mõnest dekoratiivpadjast, vaibast ja kardinatest ning üldine toa ilme on tundmatuseni muutunud. Samal moel saab erinevatel aastaaegadel kiiresti ruumi värskendada. Selle aasta lemmikud on velvet ehk sametkangast dekoratiivpadjad, mida suuremad seda parem! Sobita kokku ühevärvilisi ja mustrilisi patju, luksuslikku sametit ja tavalisemat kangast ning suuremaid ja väiksemaid patju. Kott-toolid ja põrandapadjad on samuti popp ja mugav valik – vii need päikselisel päeval ka terrassile!


Padjad ja katted aias – kasutusel on vastupidavamad kangad, sageli vett hülgavad materjalid. Aia dekoratiivpadjad ja toolikatted muudavad istumise mugavamaks ja pehmemaks, lisavad terrassile värvi ning meeleolu.

Köögis ja söögitoas toovad laudadele värvi erinevad laudlinad, linikud ning lauamatid, mida võiks kodus olla mitmeid ja erinevaid kuna nad võtavad kapis vähe ruumi, aga annavad sisustades palju juurde. Ka kööki võib tuua vaiba. Plastikust põrandavaibad sobivad nii niiskemasse keskkonda kui terrassile ja aeda – selle aasta uus lemmiktoode!


Lihtsad ja soodsad tekstiiltooted on pleedid, neid võib soetada igale pereliikmele kasvõi mitu – kasutust leiavad need ka aias jahedamal suveõhtul ning saad vajadusel sõpradega jagada. Erinevad lambanahad sobivad nii nahast diivani soojaks katteks kui ka magamistoa põrandale. Sisustustekstiilidega muudad oma elamise hubaseks nii toas kui aias!



Allikas: Home4you.ee

Lisätty: 17.06.2021

Home4you Sisustuskaubamaja

Puh.:
+372 665 9091
Osoite:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää