Artikkelit ja uutiset

TAASKASUTUSPUIT MODERNSES INTERJÖÖRIS • RUSTIKAALSES RUUMIS


KÖÖGIMÖÖBEL
Kujundame, valmistame ja paigaldame hästi läbimõeldud eritellimusmööblit. Meie põhisuund on retromööbel ning eristuv teema taaskasutuspuit mööbli detailide ning sisustuselementidena.
Kuna köök on kodu süda, siis on meie põhitegevuseks kujunenud isikupäraste köögilahenduste loomine, mida tehes arvestame peensusteni kõiki ruumi iseärasusi. Arhailise vormi sisse peidame kõige tänapäevasemad mugavusfunktsioonid. Meie peamised kliendid on maakodude omanikud ning linnaagulite ja ajalooliste piirkondade elanikud, aga ka kohvikute ja teiste ettevõtete omanikud. Kõige parema tulemuse tagab tihe koostöö tellijaga, mis algab alati kujundatava ruumiga koos tutvumisest. Samuti annab häid tulemusi koostöö arhitektide ja sisearhitektidega, kui see algab juba varases kujundusetapis, kus saame projekte toetada oma pikaajaliste kogemuste baasilt.


TERVIKLAHENDUSED ja RUUMIELEMENDID
Loome ruumide komplektseid lahendusi ning valmistame sisustusdetaile.
Enamasti kasvavad terviklahendused välja köögimööbli kujundusideedest. Parim tulemus sünnib siis kui saame oma ideed ise ka valmis teha, kuna tavatootjate võimalused on piiratud. Sageli on põhjendatud mööbli valmistamisel taaskasutuspuidu asemel kasutada tavalist tisleripuitu. Arhailise ilme saavutame sellisel juhul erinevate puidu vanandamise tehnoloogiatega, nagu näiteks saejälgede imiteerimine, puidu harjamine ja kulutamine ning viimistlemine mitme erineva peitsiga. Mööbli valmistamisel teeme koostööd erinevate erialaspetsialistidega üle Eesti, samuti saame organiseerida komplektselt kõik vajalikud kommunikatsioonide ühendamisega seotud tööd ning väiksemad remonditööd, mis on seotud vana mööbli väljavahetamisega.

Keskendume Eestimaale ja Eesti inimestele, maailmavallutamisega me ei tegele ega masstoodanguga ei konkureeri. Oleme valmistanud mööblit kohtadesse Saaremaast Peipsini ning Tallinnast Võrumaani. Meie hobiks on väljakutsed, mis on seotud eriliste lahendustega ebaharilikes ruumides.

www.moderustik.ee/galerii

Lisätty: 19.10.2021

MODERUSTIK OÜ

Puh.:
+372 503 1605
Osoite:
Liiva, Esiküla küla, Hiiumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää