Artikkelit ja uutiset

Õige lamamistool aeda on samm lähemal puhkuseparadiisile

Koduse puhkuseparadiisi loomiseks pole vaja hiiglaslikku aeda ega avarat rõdu. Muidugi, keegi ei ütle sellest ära, ent olemist saab nautida ka väiksemal rõdul, terrassil või aianurgas. Seda idülli aitab kindlasti saavutada hästi valitud aiamööbel ning õige lamamistool aeda. Miks on just see viimane tähtis ja kuidas leida parim lahendus?


Aga saab ju ka ilma lamamistoolita!
Võiks ju öelda, et väga hästi sobib mõni juba kodus olemasolev tool. Mõtle arvutitoolile, köögitoolile või elutoa tumbale. Saab ju nendegi peal lösutada! Tõsi on aga see, et kvaliteetne lamamistool aeda on lihtsalt kordades mugavam! Sellega on nõus vast kõik, kes korralikku lamamistooli juba proovinud.

Mitmed lamamistoolid aeda tulevad mugavustega, mille eest oled tänulik. Reguleeritav lamamistool on alati hinnatud. Tuleb vaid poes ringi vaadata. Toolid millel on reguleeritavad käetoed, jalatugi ning seljatoed võivad olla küll kallimad, ent lamamistool kui investeering on seda kindlasti väärt.

Reguleeritav seljatugi on näiteks hea, sest pikali olles on mugavam päevitada ja tukastada, samas kui lugeda ja vestelda on lihtsam istuvas asendis. Käetoed lihtsustavad aga püsti tõusmist, mis võib olla olulisem vanematele inimestele või neile, kel liikumisega probleeme. Päikesevarjuga lamamistool aeda pakub aga lisakaitset. Võrreldes nüüd tavaliste toolidega, on lamamistoolid aeda selgelt rohkemate võimalustega.

Lamamistool aeda tuleb erinevate disainivõimalustega
Nagu mööblimaailmas ikka, on ka aiatoolide seas lai valik. Plaanides osta lamamistoole Hansapostist, võib valikuvõimalus silme eest kirjuks lüüa. Pane see enda kasuks tööle ning leia just see õige lamamistool!

Soovides luua ühtset muljet, pea lamamistooli mudeleid valides silmas seda, milliseid disaine, materjale ning värve oled juba maja- ja aiakujundusel kasutanud. Selliselt lähenedes saad valikut oluliselt kitsendada ja seeläbi otsustamise kiiremaks muuta.

Väiksemale alale sobib väga hästi kokkupandav lamamistool. Kui ei istu toolil, saad ruumi millekski muuks kasutada. Kui tahad kindlasti pikemat lamamistooli, vali selline, millel saab eraldi reguleerida jalaosa ehk jällegi ruumi kokku hoida. Samamoodi on heaks ideeks liigutatavad lamamistoolid, kas siis lihtsalt tõstes või kasutades lamamistooli disainile lisatud rattaid! Kaup24 lehel ringi liikudes näed kõiki neid erinevaid võimalusi!

Klassikalised materjalid on endiselt moes
Puidust lamamistool aeda on ajatu, vastupidav ning keskkonnasõbralik lahendus. Pehmest puidust aiamööbel on tavaliselt odavam, kuid kahjuks pole selle vastupidavus kõige parem. Ajaga hakkab pehmest puidust mööbel koguma kriipse, kraapse ja sälke. Kõvast puidust tehtud lamamistool on tunduvalt vastupidavam, ent seda vaid siis, kui on meeles tooli regulaarselt ning korrektselt hooldada.

Plastmassist lamamistooli on äärmiselt kerge liigutada ja äärmiselt kerge puhastada. Tänu sellele on see materjal kujunenud välimööbli maailmas üheks populaarseimaks lahenduseks. Küll ei pruugi plastmassist lamamistooli välimus kõigile meeldida. Selles olukorras võib hea vahepealne variant olla plastikpunutisest valmistatud lamamistool.

Ning muidugi – metallist lamamistool aeda! Äärmiselt vastupidav ja võid olla kindel, et tavalised tormid ei suuda seda grammi võrragi liigutada. Küll tähendab raskus ka seda, et lamamistooli asukohta on ka sul endal keerulisem vahetada. Kui tead, et seda on vaja tihedamalt teha, kaalu alumiiniumraamiga lamamistooli valikut.

Kuidas tagada aga lamamistooli mugavus? Mitte ükski mainitud materjalidest ei sobi ju pikemaks lebotamiseks. Mõeldes mugavale ja pehmele olemisele, ära hoia tagasi lamamistooli katete ning polsterduse arvelt, millega lamamistool aeda katta. Üks korralik kate on ehk see, millest oled siiani puudust tundnud.

Lisätty: 27.05.2022

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

Turvava laadun, hienostunut muotoilu, matalan hinnan ja nopean kuljetuksen keitiöt

ACCENTA valmistaa kaikki keitiöt raaka-aineista, hanketu vanhaisista Länsi-Euroopan yrityksistä, korkein laadun takuun kanssa.
Jatkuvasti uudistaen ja täydentäen ehdotuksia, me voimme toteutua kaikkia asiakan haluja, jotka ovat sitoutunut muotoilun tyylien kanssa. Me käytämme alkuainet alkuainet puusta, lasista, akrilista ja toisesta aineista, luotaan sointuvan keitiön ilman.
Koristaen tilausta, ostaja voi valita väriä, fakturia, tarpeet ja keitiön tyylin yhdistelmää. Mutta kaikein tärkeä on se, että ostaja voi heti lisätä oman keitiön erilaista teknikaa. Ostaja ei tarvitse olla huolissaan kuljetuksesta, asetuksesta ja hinnasta.

katso lisää