Artikkelit ja uutiset

Kuhu teha kodus kodukontor?

Analüüsi oma kodu. Alusta oma koduse interjööri terasema pilguga vaatlemist, kas on piisavalt valgust või kuidas on lood töisteks tingimusteks vajamineva atmosfääriga. Kas sul kodus on nö jääk-ruumi, mida saaks nüüd kasutusele võtta ja muuta mõni pime nurk või koridor töötamiseks.

Alati tasub meeles pidada, et erinevad tegevused võivad aset leida samal pinnal. Olenevalt päevasest repertuaarist, köögitasapind võib alustada hommikusöögi bistroona, kuid võib muutuda päeva edenedes hoopiski kodukontoriks ja hiljem omakorda koduseks küpsetusfestivaliks, lastel koolitööde vormistamiseks ja kohtumispaigaks perele ja sõpradele.

Kindlasti tuleks arvesse võtta ruumi suurust ja dimensioone, et kodukontoriks sobivat ala tekitada. Siinkohal on Radis Furniture’ poolt loodud kodukontoriks riiul LIFT L oma muudetava kõrgusega tasapindadega. Soovi korral saab riiulit lihtsalt laiemaks muuta, lisades vertikaalseid seinu. Ühest kohast teise kolides näitavad tugevad vineerist detailid oma vastupidavust. Mugavama transpordi huvides on kõige pikemad detailid kõigest 1,15 meetrit pikad. Tänu õhulisele konstruktsioonile langevad päikesekiired läbi riiuli, tekitades valguse mängu heledatel pindadel. Riiul LIFT sobib nii moodsasse kui ka ajaloolisesse interjööri. Mõne üksiku raamatuga mõjub see mööbliese kauni arhitektuurse struktuurina. Tihedalt raamatutega täidetuna jääb aga tagasihoidlikult märkamatuks.

Eesmärk luua lodukontor - on riiuli LIFT L vaheriiuli asemel kaasas 45 cm sügav ja 69 cm lai tasapind, mille asukohta saad ise valida. Olgu selleks siis istumisasend kõrgusega 73 cm või püsti seismise asend 90 – 110 cm. Riiuli LIFT peamised märksõnad on paindlikkus ja individuaalsete soovidega arvestamine.

LIFT riiul koos seisulauaga Alkuperä: radis.ee

LIFT riiul koos seisulauaga Alkuperä: radis.ee



Tsoneering ei ole pelgalt moesõna

Avaramad toad või ruumid saab mõtteliselt jaotada väiksemateks muutes ruumis funktsioone, näiteks sobiv ala kodukontorina kasutamiseks. Luues erinevaid tsoone tekivad individuaalsemad identiteedid, mis aitavad kodul tervikuna kasvada ja ruumidena varieeruda. Radis Furniture’l on sellel eesmärgil mitu põnevat kummutit mööblikollektsioonist NOBLE. Kummut 2. sahtli ja 2. uksega ja kummut 4. uksega. Kummutid on tagasihoidlikud ja mitte üleliia esiletükkivad, kuid nende puudumisel ei ole üldmulje sama. Elutoas, kontoris või esikus pakuvad suurepärast võimalust oma asju hoiustada, ei ole nad samas kogukad ja ei võta enda alla liialt väärtuslikku põrandaruumi. Noble tooted on tehtud tammespooniga kasevineerist või musta peitsiga kasevineerist ning on muidugi vaikselt sulguvate Blumi uksehingede ja sahtlisiinidega. Kummut Noble sahtlite laius on 32 cm, kõrgus 11 cm ja sügavus 32 cm. Uste taga on kahe ukse laiused muudetava kõrgusega vaheriiulid, kokku 4 tükki. All tugevad metallist mustad jalad kõrgusega 17 cm. Alternatiivselt mitu kummutit ühtsema plokina moodustavad suurema klasteri, mõjudes monumentaalsemana ja skulpturaalsemana andes suuremal määral identiteeti ruumile.

https://radis.ee/kummut-noble-2-sahtli-ja-2-uksega/

https://radis.ee/kummut-noble-2-sahtli-ja-2-uksega/


Vaata suuremat pilti. Vali õige NOBLE kummut või kodukontoriks LIFT seeria riiul, mis on mõeldud lahendama olukorra perfektselt. Fokusseeri erinevatel ruumi aladel vastav funktsioon, mida sa soovid rõhutada ja välja tuua.

Lisätty: 22.02.2023

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit