Artikkelit ja uutiset

CRANE kui sotsiaalne perfektsionism

Radis Furniture’ avaldas Interjöör 2023 messil uudistoote - riiuli CRANE, mis on sümbioos materjalivalikust ja läbimõeldud disainist. Universaalne riiul oma õhuliste proportsioonidega ning geomeetriliste joontega loob uue praktilise esteetika. CRANE’i tammespooniga ning kurvikate nurkadega riiulid on kohaldatavad, et vajadusel olla kasutatavad erinevatel viisidel – vastavalt kliendi mugavusele. Kohaldatavaid riiulipindasid saab mugandada ka arvutikasutajale, luues ideaalse kontoripinna, või jätta ka ustega kapimoodulite tarbeks. Uus terviklahenduslik CRANE sobitub nii kontorisse kui hubase kodukontori loomiseks stuudiosse, halli, kööki, elutuppa või magamistuppa. Kuhu vaid!

CRANE on valmistatud keskkonnasõbralikust tammespooniga vineerist ja toetub 2 x 2 cm profiiliga metalljalgadele. Arvutitasapinna sügavus on 46 cm. Istumislaua kõrgus 74 cm, seisulaua kõrgus 105 cm. Riiulijalgade vahed on 50 ja 75 cm. Riiulivahede kõrgus on 29,5 cm. Kapikeste sisemine laius 31,5 cm. Kapimooduli uksi saab avada servadest, ustel vaikseltsulguvad uksehinged. CRANE disainerid: Tiina Aavik ja Raul Abner.

CRANE on käsitsi valmistatud Eestis ja saadaval: radis.ee Iga Radis Furniture’ ostuga istutatakse koostöös Makeitneutral’iga uus puu.



Lisätty: 03.05.2023

Radis - Virolaisia kalusteita kotiin ja puutarhaan

Puh.:
+372 5558 5656
Osoite:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit