Artikkelit ja uutiset

Nevotexi ilmastikukindlad kangad

Tänapäeva ilmastikukindlad kangad võivad olla nii stiilsed, kui ka uskumatult mugavad. Kombineerides erinevaid mustreid ja tekstuure saab välimööbliga luua terrasile, grillinurka, basseini äärde interjööri nagu oleks elutoa diivan õue viidud. Samal ajal aga on see diivan pleekimisele, hallitusele ja plekkidele välitingimustele vastav.


Nevotexi ilmastikukindlad kangad on kootud lahusvärviga värvitud lõngast ja kaetud veekindla lamineeringuga. Kangal on pehme pealispind ja koel linase materjali efekt.


Kollektsioonide värvivalik on loodusest inspireeritud. Puhtad soojad toonid, mis sobivad erinevatesse interjööridesse ja oma lihtsuses loovad väga šiki üldmulje.

Kuna materjal on kergesti puhastatav, kas puhastusianega või ka masinpesuna, on nende hooldamine vähe aeganõudev. Aega jääb enam Eestimaa niigi lühikese suve nautimiseks.


Tava mööblikangale sarnase väljanägemise tõttu saab mööbliesemeid kasutada hooaja väliselt ka siseruumides. Üks toode, mitu kasutusvõimalust. Väiksem tarbimisest tulenev keskkonna jalajälg ja säästab lisakulutuste tegemisest erinevatele mööbliesemetele.

Lisätty: 10.05.2023

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit