Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Lumivalged seinad

Kui aknast välja vaadates pilt just kuigi valge praegu ei ole, siis tuleks teha muudatusi oma kodus. Kuigi valged seinad võivad tunduda mõnele igavad, saate näha, kuidas lisada sellisele kodule elegantsi, elurõõmu, värvi ja energiat.

Värvilaigud paistavad valgel taustal elavad ning loovad koduse ja rõõmsa õhkkonna. Kui seinad on juba ise väga kirjud, võib tavainimesel olla keeruline valida seintega sobivat mööblit, kardinaid ja muid sisekujundusvahendeid. Neutraalse seina korral võib aga mängida värviliste mööbliesemete, kardinate, diivanipatjade, vaipade ja ka maalidega.


Valgete seinte taustal peatub pilk Teie köögitarvetel, raamatutel või isegi toidu pakenditel. Et neid paremini eksponeerida ja anda kodule hubasemat hõngu, kasutage lahtisi riiuleid, kust paistavad teie lemmikesemed hästi silma.


Elu ja energiat toovad tuppa ka igat sorti taimed: kevadel ja suvel lõikelilled ning muul ajal potililled. Kui kodus on suur hulk taimi, kuid samas on ka tuba mööblit täis ja väga värviline, siis võivad lilled jääda märkamatuks. Kui aga sisekujunduses annab tooni valge värv, piisab kodu elavdamiseks ka kõigest taimede paigutamisest õigetsse kohtadesse. Rohelised taimed mõjuvad valges keskkonnas väga kontrastselt ja annavad ruumile elujõudu.

Valged seinad jätavad ruumist elegantse ja hubase mulje ning kui Teil tekib mõte, et sooviksite oma sisekujunduses teha muudatusi, siis seinad Teid ei takista. Neutraalne seinavärv sobib igasuguse stiiliga alates antiigist lõpetades modernsega.



















Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.freshome.com
www.home-designing.com

Submitted: 22.12.2011

You may also be interested in the following articles

click to see all