Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Naiselikke magamistubade ideid

Tänapäeva naisi näeme väga paljudes rollides: karjäärinaisena või kohusetundliku töötajana, kõrgseltskonna daamina, taluperenaisena, paljulapselise pere pereemana või lihtsalt kaasaegse koduperenaisena. Kõik need rollid võtavad oma energia ja just magamistuba on koht lõõgastuseks ja väljaelamiseks naistele.
Tänapäeva kaasaegse naisega seostub midagi lihtsat, elegantset ja ilusat. Enamik naisi kujundavad oma magamistoa romantiliselt naiselikes toonides ja mugavaks, et nautida oma puhkeaega.
Tutvustame teile erinevaid võimalusi naiselike magamistubade kujundamisel.
Magamistoa kujundamisel mängib tähtsat rolli stiili valik, kellele meeldib klassikaline või siis modernne stiil.
Tänapäeval tuuaks palju interjööri minimalistlikke aasiapäraseid jooni või vastupidiselt kuhjatakse küllusega luksuslikult üle. Oma magamistoale saab iseloomu ja eripära anda veel näiteks vahemere või troopilise stiiliga, ilmestades ruumi antud stiilis aksessuaaride või tekstiilidega. Väga tähtis magamistoa puhul on meid ümbritsev mööbel, eeskätt loodussõbralik materjal ja kvaliteetsed madratsid, mis peaksid tagama puhkajale hea une. Väga tähis on ka valguslahendus, mis sobib toa stiiliga, vajadustega ja loob õdusa äraolemise.

Tutvume esmalt klassikaliste naiselike magamistubadega.
Klassikalisi naiselikke magamistube ilmestavad kindlasti rohked ja kaunid mustrid ja värvid, palju aksessuaare, värvikad padjad, voodikatted ja kardinad, palju peegleid ja muid aksessuaare, kaunis lühter ning ajatu ja stiilne mööbel.
Tänapäeval saab klassikalist naiselikku magamistuba kujundada ka minimalistlike joontega, kus on mängitud väheste värvidega, vähe on aksessuaare, mööbel on lakoonilisem ja kogu ruumi kujundus ratsionaalsem.

Vaatame minimalistlike joontega klassikalisi magamistube:





Vaatame värvikamaid klassikalisi magamistube:










Tutvume modernsete naiselike magamistubadega.
Naiselikku modernset magamistuba iseloomustab puhas ja voolujooneline stiil. Mööbel on funkstionaalne ja sirge joonega kooskõlas aksessuaaridega. Kasutatakse väheseid neutraalseid toone või vastandlikke tumedaid toone. Ruumi kaunistab kindlasti kaasaegne kunst, ergonoomiline mööbel ja modernne valgustus.
Tänapäeval kujundatakse tihti just modernne magamistuba minimalistlikult, kus on iga mööbliese ja aksessuaar läbi mõeldud ja vajalik, kasutatakse palju must-valget või väheste ja rahulike toonidega värvilahendust, ratsionaalset mööblipaigutust ja läbimõeldud praktilist valgustust.

Vaatame kõigepealt minimalistlike joontega modernseid magamistube:






Vaatame värvikamaid modernseid magamistube:











Nägime palju erinevaid variante magamistubade sisustamisel. Luues naiselikku ja omanäolist magamistuba tuleks esmalt leida endale sobiv stiil, värvid ja iseloomu anda juurde endale vajalike ja meeldivate aksessuaaridega ja läbimõeldud valgustusega. Magamistuba on naistele väga tähtis ja intiimne koht. Sellises toas võiks eksponeerida endale kõige kallimaid ja lähedasemaid esemeid. Samuti sobib iseloomu andmiseks kasutada aksessuaaridena reisidelt kaasatoodud magamistuppa sobivaid esemeid.

Looge omale naiselik, praktiline ja meeldiv unistuste magamistuba!

Koostanud: Sisustusweb'i toimetus
Artikli koostamiseks kasutatud materjale:

http://homehow.net
http://www.interiordesignpic.com
http://decorology.blogspot.com
http://housegardendesign.com
http://houseandhome.com
http://www.daydreamdecors.com
http://www.232designs.com
http://sweethomestyle.tumblr.com
http://www.raftertales.com
http://www.manolohome.com
http://www.interior-tops.blogspot.com
http://www.zunetop.com
http://homeklondike.com
http://www.interior-design-it-yourself.com
http://www.porterhousedesigns.com
http://www.imgfave.com
http://www.housegardendesign.com
http://www.micasarevista.com

Submitted: 08.03.2013

You may also be interested in the following articles

click to see all