Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Kaunis noorpaari kodu

Tutvustame teile rõõmsailmelist ja kaunist noore pere kodu, mille on kujundanud sisekujundaja Viktoria Bankov.

See kolmetoaline, pisut üle 72 ruudune korter on koduks noorele perele, kelle kooselu on täis rõõmu, värskust ja positiivseid tundeid.
Seetõttu on kogu interjöör kujundatud beezi ja pruuni tooniga. Kasutatud on väärikat ameerika pähkli spooni nii köögimööblis kui põrandal.



Lisatud värvikad aktsendid: roheline, fuksia roosa, violet ja oranz.
Kuna kodu omanikud on noored, õnnelikud ja armunud, siis iseloomustavad antud värvid kõige enam nende meeleolu ja emotsiooni.


Looduse teema on tänavu sisekujunduses trend ning olnud aastaid ka sisekujundaja, Viktoria, lemmik. Seega sai ka antud interjööri viimistluses kasutatud loodusest inspireeritud elemente.
Jaapani kirss on noorpaarile oluline sümbol, mistõttu kasutati sisekujunduses just õitsvat kirsioska nii köögi tagaseinas kui esikus.


Esiku seinas olev faktuurne ja käsitööna valmistatud kaunis kirsipuu justkui jutustab noorte lugu, mis saab koduukselt alguse ja kulgeb sujuvalt edasi ülejäänud interjööri.
Nii saab juba esikust alguse hea ja mõnus kodune tunne.



Lihtne ja puhas joon olid interjööri kujundamisel oluliseks märksõnaks ning määrasid ka eritellimusmööbli stiili nii köögis kui elutoas.
Värvivalikul olid olulisel kohal värskust ja kevadist tunnet tekitavad toonid, mida annavad erksavärvilised aksessuaarid ja tekstiilkardinad.


Magamistoa seinas on kasutatud ühetoonilist tapeeti ja dekoratiivvärvimist. Värvivalik on rahulik ning romantiline.



Et noored saaksid mugavalt koos ka vannitoas toimetada, siis on noorpaari vannitoas kaks valamut. Seinas naturaalne hall kivi ja suur peegel. Lõõgastust pakub ka saun.



Ka kogu korteri valguslahendus on hästi läbimõeldud - valgustid meenutavad väikseid päikseid, mille all areneb ja kasvab noorte perepuu.


Autor: Viktoria Bankov, sisekujundaja
Fotod: Viktoria Bankov erakogu
Artikli toimetanud: Marika Poom, Sisustusweb'i toimetus

Submitted: 16.02.2013

You may also be interested in the following articles

click to see all