Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

10 sisekujunduse trendi aastal 2014

Iga uus aasta tähendab uut algust. Suvise puhkuse ajal on parim aeg kodu välimuse värskendamiseks! Vaid mõne lihtsa muudatusega saab tuttavasse ruumi uue elu sisse puhuda. Selle aasta sisekujundus loob lihtsusest dramaatilisi efekte – ilme on üheaegselt julgem ja samas kättesaadavam kui iial varem.
Selle aasta sisekujundus loob lihtsusest dramaatilisi efekte – ilme on üheaegselt julgem ja samas kättesaadavam kui iial varem. Oleme teinud läbimõeldud valiku kümnest põhitrendist, mida proovida võiksite. Need pole liiga tagasihoidlikud ega ülepakutud, vaid on piisavalt rafineeritud, et pidada vastu pikka aega.



1. Tugevad värvid
Jätke selja taha hall, beež ja nende segud, eelistage tugevaid värve, nagu tumesinine ja lilla. Uueks neutraaltooniks peetakse tumesinist, mis sobib suurepäraselt teiste värvide ja stiilidega. Kui seinal tundub tumedam varjund liiga hirmutav, valige lähtepunktiks mööbel – näiteks diivan või riiulid.

2. Rikkalikud kangad
Loobuge lihtsast puuvillast ja linasest ning avastage luksuslik samet, maalähedane seemisnahk ja või tekstuurirohke pesusamet. Need peened ja samas vastupidavad kangad kannavad välja populaarsed tumedamad värviskeemid 2014. aastal.



3. Klassikaliste mustrite moodsad versioonid
Lille mustrid on alati moes – kuid mitte vanaema-aegsed. House Beautiful soovitab kasutada julget lähenemist ja segada mustreid. See muudab üldise välimuse kaasaegseks. Värskendage asju vana hea sitsi ja batistiga.

4. Peen stiil taskukohase hinnaga
Sisekujunduse trendid pole kunagi olnud nii rahakotisõbralikud kui täna. Seda tänu jaesektori uuendustele koostöös tuntud disaineritega. Kauplused nagu Target on panustanud ajakohaste soodsate trendide jõudmisele üldsuseni.




5. Hüvasti, sobitamine
Kuna disainitrendid on kättesaadavamad ja trenditeadlikkus varasemast suurem, võivad 2014. aastal tarbijad ka julgemalt riskida. Teame varasemast, et harmoonilised värvid ei pea omavahel sobima. Sama kehtib ka mustriviimistluse kohta. Ärge kartke tuua ruumi erinevaid värve, tekstuure ega viimistlusi. Võite üllatada, kuivõrd saate piire laiendada, aga siiski ühtse mulje luua.


 Source: sauwa.com

Source: sauwa.com
6. Mõelge stiilikastist välja
Enesekindlus proovida julgeid trende ja segada viimistlusi tähendab disainistiilide laiemat tõlgendamist. Enam pole vaja paigutada stiile kindlatesse kategooriatesse nagu „traditsiooniline”, „rustikaalne”, „industriaalne” või „talupojastiil”. 2014. aasta kodudes valitseb stilistiliste mõjude eklektiline kooslus. Kui valite esemeid, mis teid eraldi kõnetavad, päästab see teid ülearu rangest või ülepakutud tulemusest.





7. Tähendusrikkad lisadetailid
Vähem on rohkem. 2014. aastal tuleb mõttetutest lisadetailidest loobuda. Valige esemed, kunstiteosed ja fotod, millel on teie jaoks isiklik tähendus, et kaunistuste kollektsioon käest ära ei läheks.



8. Skulptuurikunst
Muutke 2014. aasta kunstikogu silmapaistvaks. Astuge raamitud trükistest samm edasi. Skulptuuriteosed lisavad seintele mitmemõõtmelisust. Mitmesugused materjalid ja tekstuurid nagu vilt, sarved, keraamika ja isegi makramee moodustavad ainulaadsed fookuspunktid ja annavad kõneainet.

9. Looduslikud elemendid
Looduslikke materjale on lisaks seinakunstile lisatud ka kangastele ja mööbliesemetele. Tekstiilivaldkonnas leiab mitmekülgset kasutust paljudes värvitoonides lehmanahk.



10. Heledatooniline puit
Palju aastaid domineerisid puidust mööbli turul tumedad toonid, nagu mahagon ja kirss. Sel aastal on fookuses karamelli- ja meetoonid. Mahedam välimus sobib kõigi disainistiilidega ja väldib liiga raske või detailirohke mööbli muljet.





Algallikas: www.pastemagazine.com

Submitted: 29.05.2014

You may also be interested in the following articles

click to see all