Articles and news

Kodus vajalik Schäferist

Schäfer Boutique esindab originaalsust, ilu ja praktilisust. Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele luksuslikke interjöörilahendusi, stiilseid kingitusi ja muud kodus vajalikku ning esitleda neid stiilselt ja elegantselt.

Igast uuest kataloogist leiab palju huvitavaid ja soodsaid pakkumisi. Samuti on igal kataloogil vastavalt hooajale läbiv peateema. Seetõttu on meie tootevalik alati ülevaatlik ja uudne. Kevaditi pakume nii oma paberkataloogis kui ka kodulehel kõike vajalikku aeda, terrassile, rõdule ja kõike muud, mis muudab koduse atmosfääri veelgi hubasemaks. Suvehooajal leiab meie tootevalikust kõik vajaliku koduseks puhkuseks ja vaba aja veetmiseks. Sügis toob endaga praktilisi tooteid nii koju kui ka aeda, samuti ei puudu esimesed advendipakkumised koos paljude kingiideedega. Aasta viimane kataloog on pühendatud pühadehooajale: suurepärased jõuludekoratsioonid nii tuppa kui õue, valitud kingid igale rahakotile ja palju muud sellist, mida kas või endale kinkida.

Meie kataloogidest leiab alati häid ideid elu- ja magamistoa sisustamiseks ning maitsekaid ettepanekuid söögitoa kujundamiseks. Kaubavalik sisaldab ka laias valikus tooteid kööki ja vannituppa. Samuti pakume abivahendeid nii kodu koristamiseks kui aiatöödeks. Erilisel kohal on meie kataloogides alati moodsad kingiideed nii meestele, naistele kui ka lastele.

Schäfer Boutique - Sinu kodu stiil!


Ohtuleht.ee
Autor : NaisteMaailm
Foto: Ajakirjade Kirjastus
www.ohtuleht.ee/index.aspx?v=naistemaailm&r=38&id=15823

Submitted: 28.01.2009

You may also be interested in the following articles

click to see all