Articles and news

Keskaegsetelt meistritelt Sinu kaasaegsesse koju!

Kui tahad, et Sinu jõulukink oleks eriline ja meeldejääv, siis leiad endale sobivad pakkumised Olde Hansa keskaegsest kraamipoest Krambude.

Olde Hansa on ilmselt vähemalt nime poolest tuntud enamusele eestlastest. Juba aastast 2005 on restorani kõrval avatud ka keskaegne kraamipood Krambude, kus müüakse tarbeesemeid alates klaas- ja savinõudest ning lõpetades keskaegsete kingadega.

Ei maksa karta, et poes leiduv vaid iluasjana riiulile tolmama jääb või üldse kaasaegsesse keskonda ei sobi. Asjad on küll keskaegsete mudelite järgi tehtud, aga neid annab kenasti ka täiesti tänapäevase kodu ilmestamiseks ning eriliseks muutmiseks ära kasutada - me ise oleme väga uhked, et oleme suutnud paljud keskajal kasutuses olnud asjad peaaegu samasugustena valmis meisterdada, aga samal ajal teha need praktiliseks. Meie nõusid tohib pesta nõudepesumasinas ning savist tehtud esemeid võib isegi ahju panna.

Krambude perenaise isiklikuks lemmikuks ongi hetkel väikestes savikaussides küpsetatud seest pehmed šokolaadikoogid, mis maitsevad eriti hästi soojalt. Loomulikult saab neidsamu koogikesi ka tavalistes ramekinides küpsetada, aga savist kausikestes maitsevad need miskipärast ikkagi paremini.



Kel jõulukinkidega kiire ja aega nende otsimiseks vähe - just Teie jaoks on Krambude piigad kokku pannud kingipakid, et jõuluostud kiiremini läheks.

Nendega saab juba eelnevalt tutvuda SIIN

Poepiigad ootavad kõiki ikka iga päev 10.00-21.00,
reedel ja laupäeval lausa kella 23.00ni õhtul!

Submitted: 26.11.2011

You may also be interested in the following articles

click to see all