Articles and news

Yamaha uued 2012 mudeliaasta kodukinoressiiverid on saabunud!

Nüüdest Valiheli salongis
kuulamiseks ja vaatamiseks väljas Yamaha esimesed käesoleva aasta kodukinoressiiverid RX-V473 ja RX-V573.

Kui välimuselt on uued mudelid 2011 aasta mudelitega vaat et äravahetamiseni sarnased, siis tehnilistesse omadustesse on aastaga nii mõndagi lisandunud. Näiteks elektrienergia hinna tõusu pelgajatele energiatarvet ligi 20% vähendav ECO-reziim; kõigi Apple’i toodete omanike jaoks meelistehnoloogia aastal 2012 – Airplay ehk võimalus oma arvutitest ja nutiseadmetest (iPod, iPhone,iPad) juhtmevabalt heli maha mängida (ja loomulikult ka võimalus oma nutiseadmest ressiiverit juhtida); ning kõigi maksimaalse pildikvaliteedi ihalejatele 4K resolutsiooni ehk praegu kasutatavast FullHD resolutsioonist 4 korda paremat pilti lubava tehnoloogia tugi!


Endiselt on Yamaha ressiiverid varustatud piisava hulga erinevate liidestega (sealhulgas videomakkide ja vanemate DVD-mängijate omanikele vajalike komponent- ja komposiitvideo-sisenditega), piisava helivõimsusega mudeli leiab nii ühikatuba jagav kui ka villas elu nautiv kodukinohuviline. Sassis juhtmepuntraid mittesallijatele pakub Yamaha nüüd aga Blu-Ray mängijate ja ressiiverite juhtmevabaks võrgutamiseks mõeldud Wi-FI adapterit YWA-10

Pildil: Yamaha RX-V773 kodukinoressiiver

Pildil: Yamaha RX-V773 kodukinoressiiver

Kusjuures ka Yamaha Blu-Ray mängijate valik on läbimas uuendust – tulemas on 2 uut mudelit – lihtsam ja saledam BD-S473 ja tehniliselt täiuslikum BD-S673.

Uusi mudeleid näeb varsti ka Yamaha kodukino kõlarite valikus. Aga neist juba järgmistes artiklites.

Pildil: Yamaha BD-S673 Blu-Ray mängija

Pildil: Yamaha BD-S673 Blu-Ray mängija

Yamaha uute 2012 mudeliaasta kodukinoressiiverite hinnad algavad 285 eurost.

Hetkel on laos musta värvi mudelid RX-V373, RX-V473, RX-V573; mudelid RX-V673 ja RX-V773 ja titaanivärvi variandid lisanduvad lähiajal.


Lõpetuseks mainime, et uute mudelite jaoks on juba olemas ka mahukad ja põhjalikud (ligi 100 lehekülge) eestikeelsed juhendid!
Neile, kellele eelpoolmainitud tehniline jutt üksjagu segaseks jäi, on neist ressiiveri ülesseadmisel ja kasutuselevõtul kindlasti palju abi. Läbi ametlike edasimüüjate kaudu pakutavad Yamaha ja Pioneeri kodukino tooted on ainsad, milledega nii korraliku emakeelse kasutusjuhendi kaasa saab.

Lisainfot ja põhjaliku võrdluse uute kodukinoressiiverite kohta leiate SIIT>>>

Oma silma ja kõrvaga saab uusi mudeleid kuulata ja vaadata Valiheli salongis.
Parima valiku tegemiseks asjatundjatelt konsultatsioon garanteeritud!

Submitted: 10.05.2012

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all