Articles and news

Jõulukuu uudised Sisustus E Kaubamajas

Sisustus E Kaubamaja salongid ja kauplused teevad enne 2013. aasta lahkumist usinalt allahindlusi ja kingitusi. Uuri lähemalt, millest on sul võimalik osa saada.

Keskuse 2. korrusel on nüüdsest avatud Strössel, kus skandinaavialikku kodusisustust vürtsitab industriaalstiilis käsitöömööbel. Tootevalikuga tee esimene tutvus Strösseli Facebooki lehel.

Jõulukuu on saabunud ka Iskusse ning seetõttu on kuni 22. detsembrini püsiklientidele palju soodustusi: kõik söögilauad ja toolid -25%, kõik vaibad -25% ja kõik sisustustooted -25%. Lisaks saavad kõik, kes sooritavad vähemalt 800 € ostu või vormistavad samas väärtuses tellimuse, kaasa head ja paremat täis kinkekorvi.

3D Sisustus on aasta lõpuni suuremal pinnal ja peab diivanirallit. Lisaks diivanitele on kaupluses suur valik diivanilaudu, TV-aluseid, kummuteid, voodeid ja soodsa hinnaga madratseid. Vaata ka 3D Sisustus Facebooki lehte.

Lehitse Home4you pühadekataloogi, kus on ideid nii jõuluvana kingikoti jaoks kui ka tuppa jõulumeeleolu loomiseks. Valik tooteid on müügil kõigest 1 euroga!

Kuni aasta lõpuni kingib 4Room ära osa valgusti hinnast. Kingitus suurusega kuni 25% soodustust sõltub loosiõnnest.

Ostes Softrendist enne 31. detsembrit diivani või voodi, saad sõbrale kinkimiseks Softrendi kinkekaardi väärtuses 100 €. Kinkekaart kehtib kuni 2014. aasta lõpuni.
Oriensi sisustussalongi sooduspakkumised söögilaudadele ja toolidele on üleval Oriensi kodulehel. Kõik küünlajalad on -20%. Kampaania kestab kuni 23. detsembrini.

Tapeedistuudio lattu on jäänud nii mõndagi väärtuslikku. Leia oma seinale põnev tapeet soodsa hinnaga. Vaata valikut Tapeedistuudio Facebooki albumist.
Jõulukuul on Tapeedistuudios kleebised -10% ja usinad päkapikud toimetavad Smartposti abiga paki Teieni saatekuluta!

Skano Furniture salongis on laupäeval, 14. detsembril kohal sisekujundaja, kes jagab häid ideid, kuidas Skano toodetega luua hubane kodu või värskendada interjööri mõne uue mööblieseme või valgustiga.

Aasta lõpuni on Noto viimistlussalongis keraamiliste plaatide tellijale plaatide puhastus- ja hooldusvahendid -20%. Külasta ka Noto Outleti, mis asub Riia 130, Tartus.

Aasta lõpuni on kõik Sleepwelli Top sarja tooted -20%. Sleepwelli tooteid müüvad edasi 3D Sisustus, Mööbel.Zip, Pesapuu, Softrend ja Skano Furniture.

Submitted: 11.12.2013

SISUSTUS E KAUBAMAJA

Phone:
+372 737 1000
Address:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

click to see all