Articles and news

Naturaalsed materjalid loovad loomuliku ja hea kodu

Rääkides kaasaegsest interjöörist, siis üheks oluliseks märksõnaks on just kvaliteetsed ja naturaalsed materjalid. Naturaalne täispuidust mööbel on justkui tükike looduslikku kunstiteost Sinu kodus.
Täispuit ei ole steriilne materjal, ta elab ja hingab koos Sinuga, ta on mõjutatav õhuniiskusest ja -temperatuurist, tema süümuster on kaunis looduse poolt kujundatud muster, mis on unikaalne ja kordumatu. Kõik see muudabki täispuidu kui materjali väga hinnatuks. Inimene tunneb ennast hästi, kui ta on loodusest ümbritsetud, sama efekt on kodus ka täispuidust mööblil ja looduslikel materjalidel. Massiivsed tammepuidust mööbliesemed oleks justkui elus ja lausa kutsuvad end silitama, sa tunned nende loomulikku soojust ja naturaalsust igal sammul.




Tammepuidust mööbel on eriti hinnatud ja armastatud Põhjamaades.
Tammepuidu kauni tooni ja tekstuuri kaudu tuleb loodus meie elu-, magamis- ja töötuppa ning aitab tekitada loomuliku elukeskkonna.
Oriens sisustussalong on spetsialiseerunud tammepuidust mööbli valmistamisele. Eesti meistrite ja disainerite koostöös valminud mööbli tootmisel pannakse põhirõhk kõrgele kvaliteedile, toodete funtsionaalsusele ja mugavusele. Laias tootevalikus kergemini orienteerumiseks on tooted jagatud eri stiilide järgi sarjadesse. Kergem ja õhulisem skandinaaviapärane mööbel või ülimassiivne rustikaalsest puidust maakodu stiilis mööbli sari on kaks äärmust, mille vahele jääb palju klassikalise vormiga tootesarju, millest oma koju sobiva peaks leidma igaüks.



Kuid kui siiski olemasolevast tootevalikust endale kas stiili või mõõtude poolest sobivat ei leia, pakub Oriens ka eritellimusmööbli võimalust. Tule oma joonise või ideega ja meie disainerite ning mööblimeistrite abiga valmib unikaalne toode just sinu kodu ja pere vajadusi arvesse võttes. Mugavat toetust pakkuvad toolid on kaetud naturaalnahast või kangast kattega, mida saad vastavalt hooajale või tujule ringi vahetada - nii muudad interjööri ilme kerge vaevaga uueks. Mööbli viimistlusel on rõhuasetus samuti naturaalsusel. Loodussõbralik ja naturaalne puiduõli muudab puidupinna sametiseks, materjal jääb käega katsudes ehe, sametine ja soe. Lisaks toonimata õlile on võimalus valida ka tumeda ja valge õli viimistluse vahel. Peale õlide on valikus ka eritoonides mattlakid.


Lisaks mööblile leiab Oriensi tootevalikust ka tammemööbliga hästi harmoneeruvaid skandinaaviapäraseid sisusustooteid: täisvillased käsitöö vaibad, põhjamaise disainiga valgustid, lauanõud, riidenagid, kellad ja pildiraamid.

Täida oma kodu ja ümbritse oma pere ehedate, loodusest puudutatud esemetega, millel keskel on hea olla!

Tutvu ka Oriens sisustussalongi sõbrakuu kampaaniaga Oriens salongides Tallinnas ja Tartus ning külasta
Oriens kodulehte >>>

Submitted: 17.02.2014

You may also be interested in the following articles

click to see all