Articles and news

Hansgrohe innovaatiline nupuga segisti teeb köögis askeldamise mugavaks

Hansgrohe uudistootede reas on nüüdsest köögisegisti Metris Select, mille nutikas nupp annab kasutajatele liikumisvabaduse ja võimaldab neil kraanikausi ääres sujuvalt tegutseda.

Köögis askeldamine hõlmab palju erinevaid ülesandeid sealhulgas ikka ja jälle leiame end veekraani juurest, näiteks selleks, et pott veega täita, köögiviljad loputada või jahused käed pärast küpsetamist puhtaks pesta. Ent kuidas on võimalik panna vesi jooksma ja see kinni keerata rasket potti käes hoides? Ja kas olete tähele pannud, et alati pärast küpsetamist või toidutegemist tuleb kraani puhastada, sest olete seda määrdunud kätega puudutanud?

Hansgrohe Metris Selecti segisti Source: www.hansgrohe.com

Hansgrohe Metris Selecti segisti Source: www.hansgrohe.com

Hansgrohe Metris Selecti segisti tila eesotsas paikneva Select-nupu abil saab vee voolama panna ja hiljem voolamise katkestada lausa jooksu pealt, ilma muid tegemisi katkestamata.

Samamoodi nagu tavapäraste ühe hoovaga segistite puhul tuleb ka Metris Selecti kasutajal vesi voolama panna ning soovitud temperatuur ja voolutugevus kindlaks määrata kangi abil. Ent erinevalt teistest segistitest saab Metris Selecti puhul voolama pandud vett edaspidi katkestada ja taas jooksma panna ka tila eesotsas paikneva Select-nupu abil.

Metris Selecti köögisegisti tila eesotsas paikneb Select-nupp Source: www.hansgrohe.com

Metris Selecti köögisegisti tila eesotsas paikneb Select-nupp Source: www.hansgrohe.com

Kangist käepide jäetakse ka pärast nupuvajutust avatud asendisse, sel moel on reguleeritud vee voolutugevus ja temperatuur. Kuna nupp on suur, saate veejoa sisse ja välja lülitada ka käe selja või küünarnukiga. Kusjuures sellest eelisest osasaamiseks ei vaja te ei elektrit ega mingisugust lisavarustust – tegemist on täielikult mehaanilisel tehnoloogial põhineva süsteemiga. Äsja loodud sulgeklapp sulgeb ja avab veevoolu ühe nupuvajutusega.

Köögisegisti Metris Select on ka väga pilkupüüdev: segisti SoftCube-disain sobitub kenasti mitmesuguste stiilidega ja passib hästi kokku paljude modernsete valamutega. Kuna lameda, pika ja ergonoomilise käepideme puutepind on suur, on vett voolama panna ja voolu katkestada ning temperatuuri täpselt reguleerida lihtne. Suurendamaks liikumisvabadust veelgi, on tila 150 kraadi võrra pööratav. See on eeliseks näiteks siis, kui kasutatakse kaht kõrvuti paiknevat kraanikaussi.

Submitted: 16.05.2014

Pharo/axor

Phone:
+372 682 6829
Address:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all