Articles and news

Novembris on Unikulmas sünnipäevapakkumised

Unikulma on teinud kümme aastat tööd, et Eesti tarbija uni oleks parem - tule ja naudi sünnipäevapakkumisi! Kõik Unikulma kaubamärgiga tooted -10 %.

 Source: www.unikulma.ee

Source: www.unikulma.ee

Uni on väga tähtis

Inimene magab kolmandiku oma elust. Seetõttu on äärmiselt oluline luua eeldused heaks uneks nii hästi kui võimalik - alates magamisasendist kuni magamistoa sisustamiseni.
Unikulma kasutab inimkeha poolt madratsile avaldatava pinnarõhu mõõtmiseks mõõteseadet UnikLab. Mõõtmine võtab aega ainult 10 min. Mõõtmise tulemusena näeme keha kontuure ja eri kehaosade poolt madratsile avaldatava pinnasurve kaarti. Selle põhjal on võimalik valmistada kõrgkvaliteedilistest komponentidest individuaalne madrats ja voodi Unikulma Soomes asuvas tehases.

Inimkeha on hämmastavalt mitmekesine süsteem. Seejuures on uni üks tähtsamaid faktoreid tagamaks inimtegevuse aktiivsuse. Uni laeb aju ja puhastab närvisüsteemi.
Hea uni teeb inimese loovaks, positiivseks ja saavutusvõimelisemaks sõltumata sellest, mis on tema amet või kus ta elab. Maailm on täis pingeid, hea enesetunde saavutamiseks või säilimiseks tuleb just inimesel endal midagi ette võtta. Vähene ja halb uni ei tee meid energilisemaks ega võimalda saavutada lõppkokkuvõttes rohkem - just heal unel on tohutu jõud.

 Source: www.unikulma.ee

Source: www.unikulma.ee

Lisakontaktid:
Unikulma Tallinn
Järve Keskus
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinn
Tel.: +372 666 1106
unikulma@unikulma.ee
E-P 10.00 - 20.00
Facebook

Submitted: 07.11.2014

You may also be interested in the following articles

click to see all